Karrierekurs Sorthvid 04911

Spor dig ind på din
KARRIEREKURS

KarriereKurs karrieremessen blev afholdt i Ringkøbing og i Tarm den. 26.-27. feb. 2024. Alle tidligere elever på STX, HF, HHX og HTX blev inviteret til at møde en række lokale virksomheder som stod klar med gode jobtilbud, som afgangseleverne kan ansøge om at få, hvis de planlægger at tage et sabbatår efter gymnasiet.

Fælles for de stillinger, på jobmessen, er, at de alle gennem rotation i virksomheden giver en god indsigt i flere forskellige jobfunktioner i de enkelte virksomheder. På den måde kan man som student få afprøvet forskellige fag i praksis, inden man beslutter sig for, hvilken videregående uddannelse, man ønsker.

Inden messen kan nederst på denne side læse mere om de virksomheder, der deltager på KarriereKurs

Mere om KarrierKurs

Tag et meningsfyldt job i dit sabbatår og tjen penge, mens du bliver klogere på din fremtid.

Karrierekurs er et initiativ, hvor du kan møde lokale virksomheder, der har spændende job klar til dit sabbatår. Job, der giver dig indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, du kan finde i de vestjyske virksomheder.

De lokale virksomheder, har jobtilbud klar, der giver dig mulighed for at prøve forskellige jobfunktioner i virksomheden. På den måde får du prøvet flere fagområder af, der måske kan inspirere dig til hvilken videregående uddannelse, der er noget for dig.

Er du interreseret i et sabbat-års job? Så kontakt en af virksomehderne nederst på denne side.

Er din virksomhed klar til KarriereKurs?

Hvad: Skab relationer til fremtidens arbejdskraft, når du fra sommeren 2024 får mulighed for at invitere unge med sabbatår på job rotation i din virksomhed i minimum fire måneder. 

Hvordan: Jobmessen varer kun et par timer, men den er også startskuddet til en
interessebaseret dialog mellem jer som virksomhed og de unge mennesker,
der er interesserede i at vide mere om jer.

Hvorfor: Vi mangler arbejdskraft nu, og vi kommer til at mangle arbejdskraft i fremtiden. Med KarriereKurs vil vi vise, at Vestjylland byder på et hav af spændende karriereveje og give din virksomhed en unik mulighed for at skabe relationer til fremtidens arbejdskraft. 

Læs mere i vores folder (PDF)

 

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren