Ringkøbing Skjern kommue

Landia

Landia er en verdensomspændende leverandør af Chopper-pumper og mixerløsninger, hvor hovedforretningerne er produkter til spildevand, biogas, landbrug og genanvendelse af bi- produkter.

Landia blev grundlagt i 1933 og er i dag en moderne, succesrig producent af et omfattende program af chopperpumper, propel(blandere)omrørerer og beluftere, der tilbyder skræddersyede løsninger og systemer til vanskeligt håndterlige væsker med højt tørstofindhold, flydende biomasse og andet organisk biprodukt.

Hos Landia har du mulighed for at komme i karrierepraktik i minimum 4 måneder.
Hos os kan du vælge mellem flere forskellige moduler.

-Få lov til at prøve kræfter i montagen med samling af pumper og omrørerer. Vær med til at reparere ældre modeller fx når en 25 år gammel pumpe skal fikses.

- Kom med ud og oplev dagligdagen, hvor produkterne bruges og vedligeholdes. Det er her, at man får den fulde forståelse for, hvordan det hele hænger sammen.

-Vær med til at udvikle nye produkter. I konstruktionsafdelingen arbejder tekniske designere tæt sammen med ingeniører for at designe og udvikle nye produkter.

- Vær med til at planlægge projekterne og få en fornemmelse for at få projektledelse og salg til at gå op i en højere enhed.

- Vær med til at planlægge Landias produktion. Jongler i de mange ordrer og lær, hvordan man får produktion og planlægning til at spille sammen.  

- Deltag i Landias supply chain management.

Udover ovenstående er der mulighed for en kortere udstationering hos en af Landias datterselskaber i udlandet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren