Groen Omstilling Sti (2)

Grøn omstilling

Driver du virksomhed, og vil du blive ved med det i fremtiden? Så kan grøn omstilling som regel betale sig

Vi vejleder inden for

 

Cirkulær økonomi

Vi fokuserer på stabil råvareforsyning, affald som en ressource, forlænget brug, øget udnyttelsesgrad, produkter som service og støtte til grøn produktudvikling.

Energi

Vi retter søgelyset mod optimal implementering af energibesparelser, hjælp og vejledning til energiplaner og energiledelse med gennemgang af processer, vejledninger og energiregistrering.

Uddannelse og opkvalificering

Vi fokuserer på styrkede medarbejderkompetencer og kursustilbud inden for forandringsledelse, projektplanlægning, LEAN, el og klima og andet til at understøtte den grønne dagsorden.

Løbende proces

Vi etablerer procesforløb med eksterne aktører og udarbejder strategi og handleplan for bæredygtighed og cirkulær økonomi. Alt sammen med fokus på grønne og cirkulære forretningsmodeller.

Ressourceoptimering

Ud fra en ”gør rest til ressource”-tankegang vil vi hjælpe og assistere de lokale virksomheder.

Bæredygtighed

Vi kan hjælpe med at implementere bæredygtighed i virksomheden. Fokus på at kombinere bæredygtighed og designtænkning til produktionsudvikling og nye forretningspotentialer.

 

Få sparring på din virksomheds grønne forretningsudvikling

Hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd kan vi hjælpe dig videre med den grønne profil og med at få FN’s 17 verdensmål i spil i din virksomhed.

Er din virksomhed klar til at tage hul på den grønne omstilling? En central handling er at nedbringe udledningen af drivhusgasser, som forårsager klimaforandringer. Din virksomhed kan også imødegå den grønne omstilling gennem bl.a. øget fokus på genbrug, mere skånsom produktion og genanvendelse af materialer.

Vi kan tilbyde dig en 360-graders screening af din virksomhed, hvor du kan få kortlagt dine muligheder inden for bl.a. udvikling, produktion, affaldshåndtering og energi.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan få dine grønne muligheder i spil?

 

Tilskudsmuligheder

Hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd hjælper vi dig gerne med at gennemskue, hvilke tilskudsmuligheder der findes, og hvilke tilskud din virksomhed med fordel kan søge i forbindelse med grøn omstilling.

Lyder en økonomisk håndsrækning som en attraktiv mulighed? Der findes mange forskellige tilskudsordninger, der har til formål at støtte bl.a. udvikling og fremme af bæredygtige produkter, etablering af energibesparende løsninger og udvikling af teknologier til fremme af bæredygtig produktion.

Er du i gang med, eller vil du indlede et bæredygtigt projekt, kan du søge om tilskud hos både nationale og internationale tilskudsordninger.

Vil du vide mere om, hvilke tilskudsmuligheder din virksomhed har?

 

Beregn jeres CO2-udledning

Er du nysgerrig på din virksomheds CO2-udledning?
Med Klimakompasset kan du få et overblik over din virksomheds udledning af drivhusgasser og få idéer til, hvordan du målrettet kan nedbringe din virksomheds klimaaftryk. Kom i gang med din beregning her.

Grøn omstilling hos Pode Plast

Grøn omstilling
Grøn omstilling

Skal din virksomhed være grønnere? Er du allerede i gang med den grønne omstilling, og mangler du sparring? Eller er du ikke gået i gang endnu?

Tilskudsmuligheder
Tilskudsmuligheder

Vidste du, at din virksomhed kan få tilskud til grøn omstilling? Faktisk findes der en række tilskud, du kan søge.

CSR
CSR

Samfundet stiller stigende krav til virksomheders bæredygtige ageren. Tager din virksomhed samfundsansvar?

FN's 17 verdensmål
FN's 17 verdensmål

FN’s 17 verdensmål er den hidtil mest ambitiøse og engagerede indsats mod jordens udfordringer – og din virksomhed kan bruge verdensmålene som en rettesnor.

Grønne netværk
Grønne netværk

I Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd driver vi faglige netværk, der giver dig adgang til spændende sparring og inspiration.

Certificering og lovgivning
Certificering og lovgivning

Kender du til klimalovgivning? Og ved du, hvilke certificeringer der demonstrerer, at din virksomhed arbejder seriøst med bæredygtig udvikling?

Ring til Gitte


Gitte Frost Jørgensen

Gitte Frost Jørgensen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21 32 12 99
E-mail: gif@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren