Iværksætterdysten

Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere, der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie, forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Iværksætterdysten 2020 afholdes mandag den 16. november 2020.

Forløbet og programmet for 2020 er stadig i støbeskeen. Følg med her på siden eller på Facebook.

 

En aften for iværksættere

Iværksættere er vigtige for Ringkøbing-Skjern og derfor vil Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd gerne støtte op om nye forretningsidéer, der kan blive til succesfulde iværksættervirksomheder. Blandt alle ansøgere til Iværksætterdysten 2020, udpeger vi fem finalister, der i november får chancen for at pitche deres geniale idé for dommere, lokale investorer og et stort publikum.

I 2019 kom drengene bag Shaping New Tomorrow (kendt fra Løvens Hule) for og fortalte om deres vilde iværksætterrejse og gav deres bedste tips til iværksættere.

Det bliver en aften, hvor vi hylder iværksætteri med inspirerende oplæg, pitchdyst og netværk med andre iværksættere, forretningsudviklere og investorer.

Kriterier for deltagelse

Iværksætterdysten er for dig, der har en ambitiøs forretningsidé, du gerne vil realisere, eller har en virksomhed, som er oprettet inden for det seneste år og hvor du har konkrete planer og store ambitioner for udviklingen.

  • Virksomhedsidéen skal være din egen,
  • Du skal have som målsætning at etablere og videreudvikle virksomheden i Ringkøbing-Skjern Kommune,
  • Virksomheden skal have eget CVR-nummer,
  • Vinderen giver Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd ret til markedsføringsmæssig omtale.

Iværksætterdysten 2019

I 2019 vandt Benjamin Kloster iværksætterdysten med sin pitch af vildmedvolley.dk.

Præmien var 25.000 kr., 9 måneders udviklingsforløb med tilknytning af konsulent, rådgiver og mentor foruden en kontorplads ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø.

De øvrige fire finalister var

Benjamin Kloster pitcher vildmedvolley.dk.

Ring til Michele


Michele Lykke

Iværksætterkonsulent

Mobil: 30424962
E-mail: mil@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Tilmelding til nyhedsbrev