Iværksætterdysten 21 (1)

Iværksætterdysten

Afholdes næste gang i november 2024

Iværksættere er vigtige for Ringkøbing-Skjern, og derfor vil Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd gerne støtte op om nye forretningsidéer, der kan blive til succesfulde iværksættervirksomheder. Blandt alle ansøgere til Iværksætterdysten udpeger vi fem finalister, der i november får chancen for at pitche deres geniale idé for dommere, lokale investorer og et stort publikum.

Det bliver en aften, hvor vi hylder iværksætteri med inspirerende oplæg, pitchdyst og netværk med andre iværksættere, forretningsudviklere og investorer. Alle er velkomne til at deltage på dagen. Bliv inspireret - og måske der vokser en iværksætter frem i dig?

Hvem kan deltage?

Iværksætterdysten er for dig, der har en ambitiøs forretningsidé, du gerne vil realisere, og for dig, som har en virksomhed, der er oprettet inden for det seneste år, og som du har konkrete planer og store ambitioner for udviklingen af.

 

Følgende krav gælder:

  • Virksomhedsidéen skal være din egen
  • Du skal have som målsætning at etablere og videreudvikle virksomheden i Ringkøbing-Skjern Kommune
  • Virksomheden skal have eget CVR-nummer
  • Vinderen giver Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd ret til markedsføringsmæssig omtale.

Ønsker du at deltage i konkurrencen, så er du velkommen til at kontakte os!

Find medarbejder

Hovedsponsor: Ringkjøbing Landbobank

I 2023 vandt Lerlageret fra Tarm Iværksætterdysten.

Konkurrencen

Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere, der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. Deltagerne i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie, forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Der er mulighed for at vinde følgende:

1. plads: 25.000 kr. + 9 mdrs. udviklingsforløb med tilknytning af konsulent, rådgivere og mentorer samt gratis kontorplads ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.
2. plads: 6 mdrs. udviklingsforløb med tilknytning af konsulent, rådgivere og mentorer samt gratis kontorplads ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.
3. plads: 3 mdrs. udviklingsforløb med tilknytning af konsulent, rådgivere og mentorer samt gratis kontorplads ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Hovedsponsor: Ringkjøbing Landbobank

Ring til Morten


Morten Lauridsen

Morten Lauridsen

Iværksætterkonsulent

Mobil: 20200739
E-mail: mol@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren