Innovest 090317 137

KUBE

Rekruttering og opkvalificering

I øjeblikket findes der mere end 200 forskellige tilskudsmuligheder, der kan være relevante for din virksomhed. KUBE er et samarbejde mellem erhvervskonsulenterne fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, uddannelseskonsulenterne fra Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern og virksomhedskonsulenter fra Jobcentret.

KUBE er stifinder i tilskudsjunglen og giver overblik over offentlige vækstpakker, opkvalificering og beskæftigelsesområdet.

KUBE kan vejlede om:

360°-graders eftersyn af din virksomhed: Vi anvender et værktøj kaldet VækstHjulet, som gør, at vi kan udfordre dig på en række emner, der har betydning for vækstmulighederne i virksomheden. Sammen lægger vi en plan for det videre forløb. Læs mere her.

Kapitalfremskaffelse: Det kræver kapital at starte en virksomhed, videreudvikle den og få den til at vokse. Få vejledning til, hvilke lokale, regionale og nationale støtteordninger, der er tilgængelige.

Støtte til vækst: Få hjælp til at finde den rette eksterne rådgiver med viden og erfaring inden for f.eks. ledelse, teknologi, strategiudvikling m.m., og igangsæt en udviklingsproces, der forbedrer virksomhedens vækst- og udviklingsmuligheder.

Ansæt en akademiker: Forbered din virksomhed til fremtiden ved at ansætte en akademiker med andre kompetencer end dem, du allerede har. Kast dig ud i det – gevinsten er større, end du tror.

Produktivitet, LEAN, kvalitet: Er der mere potentiale i din virksomhed, som skal udfoldes? Kompetencegruppen kan give et uforpligtende tilbud.

Kompetenceudvikling: Få gratis rådgivning om kompetenceplaner og finansiering af uddannelsesaktiviteter.

Uddannelsesfonde: Som en del af overenskomsterne har medarbejderne ret til at søge midler fra fonde til selvvalgte efter- og videregående uddannelser.

Jobrotation: Få opkvalificeret dine medarbejdere – uden at I kommer bagefter med arbejdet. Alle medarbejdergrupper kan deltage i jobrotation, og projekterne kan sammensættes efter behov. Få tilskud til at ansætte en vikar i perioden.

Rekruttering: Jobcentret tilbyder at hjælpe med at finde din nye medarbejder – hurtigt og effektivt. Samarbejde med Work in DK, a-kasser m.fl.

Fastholdelse af medarbejdere: Få hjælp til at fastholde medarbejdere, der har svært ved at varetage eller bevare deres job pga. sygdom, ulykke eller nedslidning.

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren