360 Susanne 01

Optimering af virksomhed

Har din virksomhed behov for hjælp til optimering, problemløsning eller uddannelse, der fremmer virksomhedens konkurrenceevne? Så kan vi hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd henvise jer til DAMRC - Danish Advanced Manufacturing Research Center.

Er din virksomhed interesseret? Tag en snak med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds konsulent Susanne Trip Nielsen, hvis du gerne vil henvises til DAMRC.

Få hjælp fra DAMRC

Når du samarbejder med eller modtager hjælp fra DAMRC, er det din virksomheds nuværende situation og ønsker for fremtiden, der fungerer som udgangspunkt. Det er muligt at samarbejde med DAMRC i forbindelse med både korte og længerevarende forløb - alt afhængig af din virksomheds behov.

DAMRC tilbyder hjælp til:

Optimering og problemløsning: DAMRC kan bidrage med hjælp til optimering og problemløsning i din virksomhed. Det er også muligt at samarbejde med DAMRC omkring større projekter.

Uddannelse: DAMRC kan tilrettelægge kursusforløb, som tager udgangspunkt i den nyeste viden og din virksomheds ønsker.

Hvem er DAMRC?

DAMRC er et forsknings- og udviklingscenter, der beskæftiger sig med avancerede produktionsteknologier. DAMRC arbejder for at udvikle og omdanne viden til løsninger, som danske industrivirksomheder kan anvende i praksis for at styrke deres globale konkurrenceevne. Det høje niveau af viden sikres gennem tætte samarbejder med universiteter, forskningsinstitutter og virksomheder.

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren