Innovest 090317 158

Hvis du er studerende

Er du under uddannelse inden for handel, økonomi, marketing eller de tekniske fag? Og er du på udkig efter en praktikplads eller en virksomhed til dit projekt? Så kontakt os, og bliv matchet med en af områdets stærke vækstvirksomheder.

Leder du efter en spændende virksomhed, hvor du kan prøve dig selv og din faglighed af? Så skulle du måske rette blikket mod vest.

Mange af områdets virksomheder er markedsledere eller teknologiske frontløbere inden for bl.a. energi, produktionsindustri, turisme, fødevarer og landbrug. Og flere mangler ressourcer til deres vækst- og innovationstiltag. Det er her, du kommer ind i billedet.

Projekt, speciale eller praktik?
MatchMaker kan sætte dig i kontakt med en virksomhed, der efterspørger netop dine kompetencer. Resultatet kan blive stof til dit semesterprojekt, dit speciale eller din hovedopgave. Måske kan en virksomhed tilbyde dig en praktikplads – eller på sigt det job, der sparker gang i din karriere.

Kontakt os, og bliv optaget i vores kandidatbank. Er der et match, sætter vi dig i kontakt med en virksomhed, der tænker lige så stort, som du gør. Og vi følger op undervejs, så det bliver et godt og udbytterigt forløb for både dig og virksomheden.

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren