Ferrodan 01

PLADS til produktionsindustri

Vi har plads til din produktionsvirksomhed

Uanset om du ønsker at flytte din virksomhed til vores område - eller har brug for mere plads til din virksomhed, så er der plads her.

Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks geografisk største kommune. Vi har masser af plads - og helt sikkert også plads til dig. Vil du flytte din virksomhed, er der mange muligheder i Ringkøbing-Skjern Kommune, og så får du ovenikøbet meget erhvervsgrund for pengene. 

Læs mere her og se hvilke erhvervsgrunde, der er til salg. 

Du har tung viden om produktion tæt på

Har du brug for viden til udvikling og/eller effektivisering af din produktion, så finder du specialistviden helt tæt på - og du kan endda booket et besøg i din virksomhed.

Aarhus Universitet har et digitalt laboratorium (DTL) placeret centralt i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det gør den nyeste viden, innovation og teknologi tilgængelig for kommunens virksomheder.  Produktionsvirksomheder som HydraSpecma, Landia, Millpart, Velux og Vestas er allerede med i projektet, og flere af virksomhederne har opnået resultater. Resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

Når værktøj bruges optimalt
I samarbejde med Millpart har DTL blandt andet lavet et proof of concept på, at de ved at måle på data med 90% sikkerhed kan forudsige, hvornår værktøj i CNC-maskiner er slidt nok til, at de skal skiftes. Det sikrer, at værktøjet bliver brugt dets levetid ud - hverken kortere eller længere, og det kan mærkes på værktøjsudgifterne.

17% færre reklamationer
DTL har i samarbejde med Landia sikret, at virksomheden fremover kan undgå 17% af de reklamationer, der kommer. DTL har fundet ud af, at de ved hjælp af vibrationer med 99% sikkerhed kan afsløre, om der bliver begået fejl i forbindelse med installation af deres produkter.

Vil du også have del i den nyeste viden, innovation og teknologi fra Aarhus Universitet, så kontakt DTL's lab manager Jakob Lemming på henholdsvis jle@ece.au.dk eller 93511580.

Vi dyrker netværket og hjælper hinanden

Vil du samarbejdet og netværket, er Ringkøbing-Skjern Kommune et godt sted at placere sig. Her dyrkes netværket, og kommunens virksomheder hjælper gerne hinanden på vej. 

Det viser sig blandt andet ved, at vi har et stort og aktivt Erhvervsråd, der samler erhvervslivet og skaber bro til både beslutningstagere, mulige sparringspartnere og potentiel arbejdskraft.  Vestjysk Lederforum er et andet eksempel på et velfungerende netværk, hvor ledere fra både det private erhvervsliv og det offentlige mødes for at skabe tætte bånd og udveksle erfaringer og idéer. 

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent 

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Blank felt
Blank felt
Blank felt
Blank felt

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren