Innovest

Om Erhvervsrådet

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd er en selvstændig organisation for erhvervslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi er med til at udvikle kommunens vækst-, erhvervs- og fødevarepolitik og vi sidder med ved bordet, når der er møder med regionale og nationale politikere.

Gennem konkrete tiltag hjælper Erhvervsrådet lokale virksomheder med at skaffe kvalificeret arbejdskraft fra resten af Danmark og fra hele verden. Vi bidrager også til at skabe et trygt og inspirerende miljø for studerende i praktik, så de forhåbentligt bliver hængende, når de er færdiguddannede.

Vi tager en del af æren for, at Ringkøbing-Skjern Kommune er et af de mest erhvervsvenlige områder i Danmark.

Vi udfordrer dig

Alle Erhvervsrådets konsulenter er uddannet i at kunne give din virksomhed et 360° eftersyn. Alle medlemmer kan få et gratis besøg, hvor vi sammen identificerer virksomhedens muligheder og udfordringer og derefter lægger en plan for din virksomheds udvikling.

Er du iværksætter, eller overvejer du at blive det, kan Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd give personlig sparring og finde de rette mennesker, som kan hjælpe dig med at udvikle forretningen. Du kan også ringe og få konkret vejledning i markedsføringsloven og e-handel.

Det er kort sagt i alles interesse, at vi har et stærkt Erhvervsråd. Støt os, så vi kan støtte dig. Over 500 virksomheder er i dag medlem af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd - det kan du også blive.

69A5883

Tilmelding til nyhedsbrev