Twenty01

PLADS til iværksætteri

Vi vil iværksættere

I Ringkøbing-Skjern Kommune vil vi iværksættere, og derfor har vi også en masse tilbud til dig, der drømmer om at gå fra idé til virkelighed, og dig, der allerede er i gang.

Hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd tilbyder vi blandt andet gratis og uvildig vejledning til iværksættere. Sparringen tager altid udgangspunkt i dine behov, din forretning og din forretningsmodel, og vi kan for eksempel hjælpe dig med at få afgrænset, hvem du skal sælge til, hvordan du kommer i kontakt med kunderne, og hvad du skal huske på ved opstart af virksomhed.

Vi kan også hjælpe dig med at få en mentor, der støtter din personlige, faglige og forretningsmæssige udvikling, og så tilbyder vi også forløb til iværksættere med det formål at hjælpe dig bedst muligt på vej samtidig med, at du sikrer dig et netværk af ligesindede i området. Senest har vi gennemført udviklingsforløbet STEP UP!, som du kan læse mere om her

Drømmer du om at gå fra drøm til virkelighed?
Kontakt vores iværksætterkonsulent Michele Lykke på Mobil: 30424962 eller e-mail: mil@rserhverv.dk.

Vi hjælper dig godt fra start

Overvejer du at starte din egen virksomhed? Eller er du netop startet som selvstændig?

Er du nysgerrig efter at vide hvad det kræver at være iværksætter, hvordan du bedst kommer i gang, og hvor du kan hente inspiration og sparring ?

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd er din lokale uvildige sparringspartner, og vi hjælper dig bl.a. med at få styr på dit forretningsmæssige grundlag, og hvordan du tjener penge i din virksomhed.

Ingen idé er for stor eller for lille – vi er altid klar til at hjælpe dig videre, uanset hvor du er i processen.

Kontakt vores iværksætterkonsulent Michele Lykke på Mobil: 30424962 eller E-mail: mil@rserhverv.dk

Bliv en del af et kontorfællesskab

Er pladsen derhjemme lidt trang, eller savner du følelsen af at gå på arbejde? Så tilbyder Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd kontorpladser ved Innovest i Skjern.

Vi råder over 12 skriveborde, hvoraf de fleste allerede er lejet ud til iværksættere og enkeltmandsvirksomheder. Du kan leje en plads på månedsbasis og blive en del af et kontorfællesskab, hvor du er omgivet af iværksættere, der brænder for det, de laver. Er du den tilbagelænede type, kan du også sætte dig med computeren i hjørnesofaen.

Der er gratis kaffe i automaten, lynhurtigt internet, og du behøver ikke at tænke på rengøring. Der er også god mad i kantinen.

Tryk her for at læse mere. 

Iværksætterugen 2022

I Ringkøbing-Skjern Kommune mener vi det, når vi siger, at vi vil iværksættere. Derfor er hele uge 46 også dedikeret til at samle, hylde og anerkende vores mange og seje iværksættere til årets iværksætteruge. Ugen byder på arrangementer og happenings i hele kommunen, og torsdag kan man blandt opleve fem lokale iværksættere dyste om 25.000 kroner sponsoreret af Ringkøbing Landbobank, når de pitcher deres forretningskoncept foran et garvet hold af lokale rådgivere og forretningsfolk.

Tryk her for at læse mere om Iværksætterugen 2022.   

Michele Lykke
Iværksætterkonsulent

Mobil: 30424962
E-mail: mil@rserhverv.dk

Blank felt
Blank felt
Blank felt
Blank felt

Ring til Michele


Michele Lykke

Michele Lykke

Iværksætterkonsulent

Mobil: 30424962
E-mail: mil@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev