Plads Foedevarer 2 V1

PLADS til fødevarevirksomheder

Smagen af Vest

Vestkysten har en lang tradition for produktion og udvikling af fødevarer. Lokale planteavlere og landmænd, der fremelsker fødevarer med masser af vestjysk smag. Kaffeentusiaster, der skaber smagsoplevelser i særklasse, og producenter, der skaber prisvindende gyldne dråber og nyfortolker traditionelle drikke. Dét er smagen af Vest

Ringkøbing-Skjern Kommune bugner af madglæde. Vi har masser af madoplevelser og madglade beboere og besøgende. Har du idéen til et madeventyr, har vi pladsen til at hjælpe dig videre. 

Har du brug for plads til at udvikle din fødevarevirksomhed?
Så tag fat i fødevare- og erhvervskonsulent Bente Lægsgaard på bel@rserhverv.dk eller 21255965.

PLADS til udvikling

Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks største af sin slags, og det giver masser af plads til udvikling. 

Det betyder blandt andet, at kommunen råder over en gigantisk "rugekasse" for kulinariske idéer. Nemlig Fødevarepark Skjern Enge.  

I Fødevarepark Skjern Enge finder du professionelle og fødevaregodkendte mobilkøkkener, hvor du kan afprøve, udvikle og fremstille nye produkter med det ønske, at du kommer allerbedst i gang som madiværksætter i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Købestærke turister

I Ringkøbing-Skjern Kommune får du vand, vind, vidder og masser af gode madoplevelser, og det ved turisterne. Derfor bugner kommunen af købestærke besøgende fra især Tyskland og Danmark, der ikke er bange for at gå ombord i de mange lokale produkter og fødevarer. Ja, faktisk er Ringkøbing-Skjern Kommune Danmarks femte største turismekommune målt i turismeskabt omsætning. I 2019 brugte turisterne ikke mindre en 3.770 millioner kroner i kommunen, hvoraf over 50% blev brugt i kommunens butikker, restauranter og caféer. 

Med tilbagevendende arrangementer som Madmødet og spiritusfestivalen SPIRITZ, særligt arrangerede gourmetrundture og madarrangementer i de lokale gårdbutikker, holdes gryden konstant i kog og tiltrækker madglade aftagere.  

Vil du vide mere?
Så tag fat i fødevare- og erhvervskonsulent Bente Lægsgaard på bel@rserhverv.dk eller 21255965.

Bliv en del af et stærkt netværk

Vil du samarbejdet og netværket, er Ringkøbing-Skjern Kommune et godt sted at placere sig. Her dyrkes netværket, og kommunens virksomheder hjælper gerne hinanden på vej. 

Erhvervsråd og fødevareklynger
Det viser sig blandt andet ved, at vi har et stort og aktivt Erhvervsråd, der samler erhvervslivet og skaber bro til både beslutningstagere, mulige sparringspartnere, fødevaresamarbejder og potentiel arbejdskraft. Med afsæt i Fødevarepark Skjern Enge er der også skabt en vestjysk fødevareklynge, der understøtter de mange lokale initiativer med synergi, sammenhængskraft og gensidig inspiration. 

Vil du være en del af et stærkt fødevarenetværk?
Så tag fat i fødevare- og erhvervskonsulent Bente Lægsgaard på bel@rserhverv.dk eller 21255965.

Bente Lægsgaard

Fødevare- og erhvervskonsulent

Mobil: 21255965
E-mail: bel@rserhverv.dk

Blank felt
Blank felt
Blank felt
Blank felt

Tilmelding til nyhedsbrev