Plads Foedevarer 2 V1

PLADS til fødevarevirksomheder

PLADS til eksperimenter & udvikling

Mangler du plads til udvikling - eller måske opstart af en ny proces i din fødevarevirksomhed, så har du flere mulighed for at afprøve tingene, før du investerer stort.

Vi  råder over en gigantisk "rugekasse" for kulinariske idéer. Nemlig Fødevarepark Skjern Enge.  Her finder du professionelle og fødevaregodkendte mobilkøkkener, hvor du kan afprøve, udvikle og fremstille nye produkter. Vores mål er, at du   kommer godt i gang som madiværksætter i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Smagen af Vest

Vi har flere platforme, hvor din fødevarevirksomhed kan være med - og komme ud over rampen. Smagen er Vest er overskriften på vores lokale samarbejde mellem fødevarevirksomheder. Her dyrker vi den lange lokale tradition for produktion og udvikling af fødevarer. Lokale planteavlere og landmænd, der fremelsker fødevarer med masser af vestjysk smag. Kaffeentusiaster, der skaber smagsoplevelser i særklasse, og producenter, der skaber prisvindende gyldne dråber og nyfortolker traditionelle drikke. Dét er smagen af Vest

Har du idéen til et madeventyr, har vi pladsen til at hjælpe dig videre. 

Har du brug for plads til at udvikle din fødevarevirksomhed?
Så tag fat i fødevare- og erhvervskonsulent Bente Lægsgaard på bel@rserhverv.dk eller 21255965.

Købestærke turister & årlige arrangementer

Her i Ringkøbing-Skjern Kommune kan din fødevarevirksomhed nyde godt at de mange turister, som besøger vores område hvert år. 

Her får du vand, vind, vidder og masser af gode madoplevelser, og det ved turisterne. Derfor bugner kommunen af købestærke besøgende fra især Tyskland og Danmark, der ikke er bange for at gå ombord i de mange lokale produkter og fødevarer. Ja, faktisk er Ringkøbing-Skjern Kommune Danmarks femte største turismekommune målt i turismeskabt omsætning. I 2019 brugte turisterne ikke mindre en 3.770 millioner kroner i kommunen, hvoraf over 50% blev brugt i kommunens butikker, restauranter og caféer. 

Du har mulighed for at byde ind og deltage med dine produkter, når vi hvert år af afholder Madmødet og spiritusfestivalen SPIRITZ, særligt arrangerede gourmetrundture og madarrangementer i de lokale gårdbutikker, holdes gryden konstant i kog og tiltrækker madglade aftagere. 

Vil du vide mere?
Så tag fat i fødevare- og erhvervskonsulent Bente Lægsgaard på bel@rserhverv.dk eller 21255965.

Bliv en del af et stærkt netværk

Vil du samarbejdet og netværket, er Ringkøbing-Skjern Kommune et godt sted at placere sig. Her dyrkes netværket, og kommunens virksomheder hjælper gerne hinanden på vej. 

Erhvervsråd og fødevareklynger
Det viser sig blandt andet ved, at vi har et stort og aktivt Erhvervsråd, der samler erhvervslivet og skaber bro til både beslutningstagere, mulige sparringspartnere, fødevaresamarbejder og potentiel arbejdskraft. Med afsæt i Fødevarepark Skjern Enge er der også skabt en vestjysk fødevareklynge, der understøtter de mange lokale initiativer med synergi, sammenhængskraft og gensidig inspiration. 

Vil du være en del af et stærkt fødevarenetværk?
Så tag fat i fødevare- og erhvervskonsulent Bente Lægsgaard på bel@rserhverv.dk eller 21255965.

Bente Lægsgaard

Fødevare- og erhvervskonsulent

Mobil: 21255965
E-mail: bel@rserhverv.dk

Blank felt
Blank felt
Blank felt
Blank felt

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren