Vi ser nye muligheder

Slagter Kirkeby var i begyndelsen en traditionel slagterforretning, hvor råvarerne er af høj kvalitet. Gennem årene har slagterparret Heidi og Michael Kirkeby oplevet en stadig større efterspørgsel på økologiske varer. Heidi mener, det er fordi kunderne er blevet mere kvalitetsbevidste. Derfor ønsker de at udvide virksomheden for at skabe plads til flere økologiske produkter og bruger i den forbindelse Erhvervsrådet som sparringspartnere.

- Erhvervsrådet har hjulpet os med at få overblik over de muligheder, der er i forbindelse med udvidelsen af forretningen. Vi har planer om at lave mange nye produkter, fortæller Heidi Kirkeby.

Ser forretningen på en ny måde
Ud over at åbne op for nye muligheder for forretningen, har sparringen med Erhvervsrådet også åbnet Michael og Heidi Kirkebys øjne for, hvordan de ser på deres virksomhed.

- Det er spændende at se forretningen fra en anden side end den faglige, vi som slagtere kommer med. I hverdagen kan vi godt komme til at gå i vores egen lille boble, og så er det godt at få andre ind, der stiller nye spørgsmål, man ikke er vant til at besvare, fortæller Heidi Kirkeby.

De nye indspark har medført en ændring i forretningens måde at markedsføre sig på. Hun giver i den forbindelse udtryk for, at de gennem sparringen bliver skarpere på, hvad de vil, og hvad der rent praktisk kan lade sig gøre. Hertil har de også gavn af det netværk, som Erhvervsrådet stiller til rådighed, hvilket har medført nye samarbejdsaftaler med andre slagterforretninger.

Heidi Kirkeby anbefaler gerne andre at gå i dialog med Erhvervsrådet.

Ring til Lars


Lars Korsgaard Jørgensen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184737
E-mail: lkj@rserhverv.dk

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Direkte: 99752609
Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Tilmelding til nyhedsbrev