Plads Til Eksilvestjyder

PLADS til virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern er Danmarks største kommune.  Her er plads til en dynamisk karriere, plads til drømmehuset, plads til at leve og ikke mindst PLADS til at skabe virksomhed.

Ringkøbing-Skjern er centrum for vækst. Vi er en af ​​de kommuner, der eksporterer mest per indbygger, og vi er ekstra stærke inden for energi, turisme, produktionsindustri og fødevarer.

I 2020 fik vi femtepladsen i Dansk Industris erhvervsvenlighedsanalyse. På erhvervsvenligheden direkte fik vi faktisk en tredje plads. Da Ringkøbing-Skjern samtidig har nogle af Danmarks mest tilfredse medarbejdere, som trives med høj jobsikkerhed og stor medindflydelse i virksomheder, der giver plads til både faglærte og videreuddannede - ja, så er det ingen sag at drive virksomhed hos os.

Og mangler du et sted at placere din virksomhed? Så kig på erhvervsgrunde til salg.

Vær ambassadør for Ringkøbing-Skjern
I boksene nederst på siden kan du finde virksomhedskits, der indeholder præsentationer og film, som du kan anvende, når du skal fortælle gæster eller nye medarbejdere om Ringkøbing-Skjern.

Du kan også læse mere om, hvordan du rekrutterer spændende kandidater og samtidig kan være med til at sprede den gode historie om et Ringkøbing-Skjern i vækst.

Bliv en del af Arla Foods Ingredients

Ringkøbing-Skjern Kommune huser mange spændende virksomheder med lige så spændende karrieremuligheder. En af dem er Arla Foods Ingredients, der beskriver deres jobmuligheder således:

”Vi er verdensførende inden for specialiserede mælke- og valleingredienser, der bruges til at opfylde specifikke fødevarebehov hos børn, atleter, patienter og forbrugere. Hos os har du masser af muligheder for at forme din egen succes i en virksomhed, der har set tocifret vækst hvert år i et kvart århundrede. Vi har hele værdikæden, og derfor også et hav af forskellige karriereveje. Du kan arbejde i vores state-of-the-art produktion inden for alt lige fra rengøring til vedligehold, håndværk, logistik og lager og som operatør. Du kan også arbejde på vores innovationscenter eller på vores hovedkontor i Viby i vores kommercielle, R&D, finans eller andre administrative stillinger. Er du nysgerrig på verden, så har vi også muligheder på vores globale salgskontorer og produktionsanlæg.”

Du kan læse mere om Arla Foods Ingredients her. Du er også velkommen til at tage fat i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, så hjælper vi dig med at formidle kontakten.  

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren