Virksomhedskits

Ambassadør for Ringkøbing-Skjern

Vi er stolte af vores partnerskab med Skjern Håndbold. Et fyrtårn, der hjælper os med at sprede den fantastiske fortælling om vores kommune, der ligger på femtepladsen i Dansk Industris erhvervsvenlighedsanalyse, og hvor her samtidigt er en meget lav ledighed.

Fortæl om Ringkøbing-Skjern, når du har gæster udefra

Vi vil så gerne have, at du også er ambassadør for alt det, som vi har at være stolte af her i Ringkøbing-Skjern - Danmarks Største Arbejdsplads.

Derfor har vi i vores virksomhedskit samlet den information, som du gerne vil give videre til for eksempel gæster og kunder, men som du ikke har tid til at finde. Præsentationerne findes på både dansk og engelsk.

Fortæl om Ringkøbing-Skjern til din nye medarbejder

På flytmodvest.dk finder du al den information, der er relevant for din nye medarbejder, som ikke kender Ringkøbing-Skjern. I kittet til HR-brug har vi samlet  en del af den viden og har indsat links til relevante sider, så du hurtigt kan introducere din nye medarbejder eller kollega til vores område - og til alt det, som vi andre tager for givet. Præsentationerne findes både på dansk og engelsk.

Du finder alle fire præsentationer nedenfor - og du klipper bare løs og bruger det, du har brug for. Hop også ind i vores Filmarkiv, hvor du kan se og downloade brandingfilmen i flere versioner, sprog og klippet efter brancher.

Vi anbefaler, at du downloader filmen, før du ser den.

Film

Se den lange brandingfilm

Se den korte brandingfilm

Tilmelding til nyhedsbrev