Tom Gade (1)

PLADS til din butik

Købestærke turister

I Ringkøbing-Skjern Kommune får du vand, vind, vidder og masser af købestærke turister fra især Tyskland og Danmark. Ja, faktisk er Ringkøbing-Skjern Kommune Danmarks femte største turismekommune målt i turismeskabt omsætning. I 2019 brugte turisterne ikke mindre en 3.770 millioner kroner i kommunen, hvoraf 42% blev brugt i detailhandlen og 12% på restaurant- og cafébesøg. 

Mangler du plads til din butik, og ønsker du gode muligheder for vækst? Tag fat i Michele fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd for at høre mere. 

Et handelsliv med de bedste forudsætninger

En ambitiøs handelspolitik, et indflydelsesrigt og arbejdsomt handelsråd og en masse aktive handelsforeninger er med til at sikre gode forhold for din butik i Ringkøbing-Skjern Kommune. I alle led bliver der arbejdet aktivt på, at handelslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune har de allerbedste forudsætninger.

I samarbejde med kommunen har Ringkøbing Fjord Handelsråd blandt andet sørget for, at der fra efteråret 2022 er blevet sat sensorer op i kommunens seks største handelsbyer. Via mobiltelefoner med tændt Bluetooth eller WiFi kan sensorerne registrere, hvor mange kunder der er i byerne. Det er vigtig data, der blandt andet kan gøre handelslivet klogere på, hvilke tiltag der virker, og som i fremtiden ud fra eksempelvis vejrudsigten kan give et kvalificeret bud på, hvor mange kunder handelsbyerne kan forvente på den givne dag. 

Vil du vide mere? Tag fat i Morten fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. 

Iværksætte konsulent ringkøbing-Skjern erhversråd

Morten Lauridsen
Iværksætterkonsulent

Mobil: 20200739
E-mail: mol@rserhverv.dk

Blank felt
Blank felt
Blank felt
Blank felt

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren