Lej En Kontorplads

Alt samlet ét sted

Bjarte Myrhol fra Learn Handball benytter sig at det, vi kalder en netværksplads. Det er det optimale alternativ for Bjarte, som ikke har behov for en kontorplads alle ugens dage.

Bjarte kendte godt til Innovest, da han med nogle af sine håndboldkollegaer har studeret her. Med Skjern Håndbold har han også været på rundvisning i Innovest, hvor han fik vist og blev  fortalt om Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Han syntes godt om arbejdsmiljøet.

Ønskede at arbejde ude og ikke hjemme

Da Bjarte startede op med sin virksomhed Learn Handball i 2017, blev han ret hurtigt klar over, at han ønskede at arbejde ude og ikke hjemme. Han ønskede at have alt samlet ét sted - computer osv. Et workspace. Og det fandt han ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Her har han et skrivebord med alt, hvad han skal bruge, og mulighed for at holde møder i fine mødelokaler. Rammerne er optimale for at drive virksomhed.

Det, han især udpeger som en fordel, er netværket, der følger med. Bjarte har gennem håndboldverdenen et stort netværk, men fremhæver også det netværk, som følger med det at have en kontorplads ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Der er mange gode råd at hente hos Erhvervsrådet samt god vejledning i at starte op som iværksætter.

Lej en netværksplads

Hvis du er interesseret i at leje en plads i et kontorfællesskab omgivet af iværksættere, så læs mere her.

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren