Lej En Kontorplads

Nemmere at netværke

Pia Børsting etablerede i januar 2016 virksomheden Børsting Consult, som tilbyder arbejdsmiljørådgivning – det strækker sig fra traditionelle arbejdsmiljøopgaver med arbejdspladsvurderinger til mere komplicerede forløb om arbejdsmiljøledelse. Hun har desuden etableret samarbejder med en række andre konsulenter, så hun også kan dække de områder af arbejdsmiljørådgivningen, hvor hun ikke selv har ekspertisen: psykisk, kemisk og teknisk arbejdsmiljø.

- Jeg havde nået et punkt i mit arbejdsliv, hvor der gerne måtte ske noget nyt, og jeg kunne se, at der var en plads i markedet, så nu skulle det være, fortæller Pia Børsting.

Inden Pia blev selvstændig, arbejdede hun i samme branche med de samme ydelser, som hun nu tilbyder i sit eget navn. Hun har derfor en tung faglig ballast og mange års erfaring at tilbyde kunderne. Da hun tog springet og oprettede sin egen virksomhed, var hun heller ikke i tvivl om sine egne faglige kompetencer. Men hun vidste, at hun ikke skulle have sin virksomhed hjemme ved køkkenbordet.

- Når jeg har min arbejdsplads i Innovest, er det med til at bevare mit netværk i markedet. Jeg er synlig på en anden måde, end hvis jeg sad hjemme. Desuden sidder jeg sammen med andre iværksættere, og vi kan være med til at udvide hinandens netværk, ligesom vi kan dele erfaringer og viden.

Pia Børsting har lejet et iværksætterbord af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, hvorfra hun sidder og arbejder på sin virksomhed.

Sparring med Erhvervsrådet

- Hele setuppet tilgodeser de behov, man har som iværksætter. Selv om jeg har en god faglighed, så er det nyt for mig at drive en forretning, så jeg har sparret meget med Erhvervsrådet om de ting, der følger med – planlægning af budgetter, markedsføringsloven, lancering af min hjemmeside og den slags. Jeg har fået en hel masse input, som har været vigtige for mig.

Selvom Pia Børsting kun har drevet sin virksomhed i et par måneder, er hun allerede kommet godt fra start:

- Jeg har allerede flere kunder, og jeg tror på, at det her nok skal udvikle sig til en god og sund forretning.

Lej en kontorplads

Hvis du er interesseret i at leje en plads i et kontorfællesskab omgivet af iværksættere, så læs mere her.

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren