Netværk inspirerer til energioptimering

BAETTR har et ønske om at effektivisere energiforbruget, hvilket har ført til udskiftning af kompressor, nye LED-lamper og et CTS-system, som sikrer synergi mellem ventilations- og varmeinstallationer, så der ikke bruges unødig energi.

Energinetværk arrangeret af Erhvervsrådet
Siden efteråret 2017 har BAETTR deltaget i et energinetværk arrangeret af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, hvor lokale virksomheder samles og udveksler erfaringer.

Energinetværket drives i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er et led i GRO-projektet, hvor lokale virksomheder med interesse for at optimere energiforbruget, har mulighed for at hente inspiration og sparre med andre virksomheder om proces- og energioptimering.

Inspiration til miljøforbedringer
- Netværksmøderne giver os inspiration til, hvordan vi kan arbejde med miljøforbedringer i hverdagen. Vi kommer ud og ser, hvordan andre virksomheder arbejder med deres energioptimering og det giver motivation og ny energi til selv at fokusere på at optimere vores eget forbrug i virksomheden, siger sikkerheds- og miljøkonsulent Lars Jørgensen

Til møderne definerer virksomhederne selv indholdet, hvilket er med til at sikre aktualitet, ejerskab og relevans for virksomhederne.

- Vi sætter selv dagsorden til møderne. Det gør, at vi får diskuteret reelle problemstillinger, og at alle virksomheder er veloplagte og interesserede i at bidrage. Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd er ligeledes gode til at hjælpe og bakke op om møderne. De er tovholdere på indkaldelserne og organiseringen, så man føler sig altid i trygge hænder, når man skal afholde møderne. Det skaber ligeledes struktur, som medvirker til at effektivisere og berige netværket, fortæller Lars Jørgensen.

GRO kan også inspirere dig til energioptimering. Læs mere her.

Ring til Lars


Lars Korsgaard Jørgensen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184737
E-mail: lkj@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Tilmelding til nyhedsbrev