Corona

Coronavirus/covid-19

I takt med at kampen mod spredningen af coronavirus optrappes, vokser de økonomiske konsekvenser også

Erhvervslivet bliver i disse dage hårdt ramt på likviditeten, og det får nu flere kommuner – heriblandt vores egen – til at række virksomhederne en økonomisk hjælpende hånd i en usikker tid, hvor coronavirus lægger en dæmper på både produktion og omsætning.

Husk, at Erhvervsrådets medarbejdere stadig er tilgængelige på telefon og mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Find vores kontaktoplysninger her.

Vi har samlet alle de oplysninger, du som virksomhed kan have brug for i forbindelse med coronavirus/covid-19, i nedenstående bokse. Under virksomhedsguiden kan du blandt andet læse om og blive guidet i den hjælpepakke, som Folketinget har vedtaget.

Online dialogmøde mellem kommune og erhvervsliv

Den 16. april blev der afholdt et online dialogmøde i Erhvervsrådet for alle områdets virksomheder. Var du ikke med, kan du høre, hvad der blev sagt på mødet, her.

På mødet kan du høre om lokale hjælpeinitiativer og få indsigt i den kommunale krisestyring. De, der deltog, havde desuden gennem chat-funktionen mulighed for at give input til både kommune og Erhvervsråd om deres virksomheds aktuelle situation/behov.

Webinar: Kompensationsordningerne i praksis og gode råd til optimering af virksomheden

Bliv opdateret på de nyeste tiltag omkring covid-19-kompensationsordningerne til erhvervslivet, og hvordan de fungerer i praksis. Derudover får du gode råd til at optimere din virksomhed i forhold til samarbejdspartnere og medarbejdere.

Se webinaret her.

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren