Corona

Coronavirus/covid-19

I takt med at kampen mod spredningen af coronavirus optrappes, så vokser de økonomiske konsekvenser også.

 

Erhvervslivet bliver i disse dage hårdt ramt på likviditeten, og det får nu flere kommuner – heriblandt vores egen - til at række virksomhederne en økonomisk hjælpende hånd i en usikker tid, hvor coronavirus sætter en dæmper på både produktion og omsætning.

Husk at Erhvervsrådets medarbejdere stadig er tilgængelige på telefon og mail. Vi står stadig klar til at hjælpe dig.

Find vores kontaktoplysninger her

Vi har samlet alle de oplysninger, du som virksomhed kan have brug for i forbindelse med Coronavirus/covid-19 i nedenstående bokse. Under virksomhedsguiden kan du blandt andet læse og blive guidet i den hjælpepakke, som folketinget har vedtaget.

Online dialogmøde mellem kommune og erhvervsliv
Den 16. april blev der afholdt et online dialogmøde i Erhvervsrådet for alle områdets virksomheder. Var du ikke med, kan du høre, hvad der blev sagt på mødet her.

På webinaret kan du høre om lokale hjælpeinitiativer, få indsigt i den kommunale krisestyring, derudover havde dem der deltog mulighed for at give input til både kommune og Erhvervsråd om deres virksomheds aktuelle situation/behov igennem chat-funktionen.

Webinar: Kompensationsordningerne i praksis & gode råd til optimering af virksomheden
Bliv opdateret på de nyeste tiltag omkring Covid-19 - kompensationsordningerne til erhvervslivet og hvordan de fungerer i praksis. Derudover får du gode råd til at optimere din virksomhed i forhold til samarbejdspartnere og medarbejdere.

Tilmelding til nyhedsbrev