Astrup Group Poul Erik Pedersen 22-02-2019 header 1

Hjælper os ud af komfortzonen

Astrup Group A/S er en familieejet virksomhed, som designer, producerer og forhandler kvalitetslegetøj med fokus på et højt pædagogisk indhold. Virksomheden har samarbejdet med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd om at udvikle forretningen og afsøge nye vækstmuligheder.

- Det har været en positiv oplevelse for os. Erhvervsrådet er engageret, og de har lyst til at hjælpe med virksomhedens udvikling. De sætter sig ind i vores behov, finder løsninger på udfordringer og prikker til os, så vi kommer ud af vores komfortzone. Derudover kender de lokalområdet godt og er nemme at få fat i, siger direktør Poul Erik Pedersen.

Virksomhedens værdier

Astrup Group har blandt andet brugt Erhvervsrådet til at afvikle en workshop, hvor Astrup Groups ejere sammen med deres medarbejdere udviklede virksomhedens værdier og det fremadrettede fokus.

- Sidste år ville vi gerne udvikle og nytænke virksomheden. Erhvervsrådet hjalp os med at tænke i nye baner. Workshoppen resulterede i, at gamle vaner blev brudt, og nye muligheder så dagens lys. Medarbejderne følte sig også som en større del af udviklingen, da de fik lov til at byde ind med ændringsforslag. Det var virkelig godt givet ud, siger Poul Erik Pedersen.

Hjælp til rekruttering

- Erhvervsrådet har fungeret som bindeled mellem vores virksomhed og de studerende. Det har været meget givende for virksomheden at få studerende ind, som kan se os med nye øjne og komme med input, der sætter tankerne i gang. Samtidig har Erhvervsrådet gjort rekrutteringsprocessen af nye medarbejdere kortere og nemmere. De kender vores virksomhed og ved, hvilke medarbejdere der vil passe godt ind i virksomheden, siger Poul Erik Pedersen og anbefaler andre virksomheder at benytte sig af Erhvervsrådet.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi som Erhvervsråd kan hjælpe, så læs mere her. Vi står klar til at guide dig og din virksomhed.

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren