Top Billede Studiecenter1

Fjernstudie-uddannelser: Tag din uddannelse online

Går du med tanker om at tage en uddannelse online? Der findes et stort udbud af fjernstudie-uddannelser, som du nemt kan følge fra Ringkøbing-Skjern

Vil du tage en videregående uddannelse, er det ikke nødvendigt, at du møder op på en fysisk uddannelsesinstitution. I dag kan du nemlig tage en lang række fjernstudie-uddannelser. Det giver dig masser af fleksibilitet.

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange uddannelser, som udbydes online. Derfor har vi her på siden samlet en liste over forskellige uddannelser, der forhåbentligt kan give dig den rette inspiration.

E-læring, e-learning, netbaseret uddannelse eller online-studie?

Når du søger efter en onlineuddannelse, skal du være opmærksom på, at der findes mange forskellige tilnavne for netop onlineuddannelser. Du kan blandt andet støde på navne som e-læring, e-learning, netbaseret uddannelse, online-studie, fjernstudie, blended learning og smart learning.

Konceptet er dog det samme: Uddannelse, der foregår online. Du skal også være opmærksom på, at der på nogle studier kan indgå begrænset fremmøde, f.eks. i form af introdage eller individuel vejledning. Har du spørgsmål til fremmøde, kan du kontakte vejlederen på den specifikke uddannelse.

Inspirationsliste til fjernstudie-uddannelser

Her har vi samlet en liste* med links til en række fjernstudie-uddannelser. Går du selv i gang med at søge, kan du finde endnu flere uddannelser end dem, vi har samlet.

Nogle uddannelser, der ofte er særligt eftertragtede, er:

Du kan også tage en deltids- eller efteruddannelse, som f.eks.:

Kig videre i vores inspirationsliste, og find din foretrukne onlineuddannelse.

 

* Listen er opdateret 26.01.21 og baseret på https://ufm.dk/uddannelse/statistik-og-analyser/sogning-og-optag-pa-videregaende-uddannelser/grundtal-om-sogning-og-optag/kot-hovedtal

Studiecenterrs logo
unikt tilbud i ringkøbing-skjern

Unikt tilbud til dig

Aarhus Universitet og Ringkøbing-Skjern Kommune tilbyder som noget nyt en attraktiv studiepakke til dig, der ønsker at læse til ingeniør online.

Læs mere om de attraktive muligheder her.

Sparring i studiecentret

Mangler du hjælp?

Hvis du er usikker på, hvordan du kommer i gang med at vælge uddannelse, kan du kontakte en studievejleder hos Studievalg Danmark.

Du kan også fange dem på tlf. 33 33 20 00 eller midtvestjylland@studievalg.dk

Ring til Bjarne


Bjarne Søgaard Nielsen

Bjarne Søgaard Nielsen

Innovest

Mobil: 20369896
E-mail: bsn@rserhverv.dk

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Direkte: 99752609
Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Tilmelding til nyhedsbrev