inno

Studiemiljø og fysiske rammer

Få mest muligt ud af dit studieliv med et indbydende studiemiljø

Studiecentret holder til på tredje sal i Innovest og rummer faciliteter, der muliggør både klasseundervisning, gruppearbejde, onlineundervisning og selvstudie.

Studiecentret er indrettet med varme, behagelige farver og moderne møbler i gode materialer. Indretningen indbyder til fokuseret arbejde og ti at nye, sociale relationer kan opstå. Det giver dig gode og inspirerende omgivelser, som kan danne rammerne for din studietid.

Med en god og fast base giver du dig selv de bedst mulige forudsætninger for at komme godt igennem din studietid.

Fokuseret selvstudie eller effektivt gruppearbejde?

Studiecentrets indretning indbyder til en lang række studierelaterede aktiviteter. Har du brug for at forberede dig til din undervisning eller arbejde fokuseret på en opgave? Så kan du sidde i fred og ro ved et af de afskærmede skriveborde.

Skal du og dine studiekammerater lave gruppearbejde, eller vil du bare gerne sidde blandt andre studerende, du kan sparre med, mens du arbejder? Så kan du benytte et af de fællesborde, der står i Studiecentret. Du har også mulighed for at sætte dig godt til rette i bløde stole og sofaer, hvis du skal fordybe dig i en bog eller trænger til en pause.

Streamingfaciliteter, fri wi-fi og printer til studerende

Når du er tilknyttet Studiecentret, har du fri adgang til en række faciliteter, som gør det nemt og simpelt at være studerende. Er du tilknyttet en onlineuddannelse, kan du med de streamingfaciliteter, vi stiller til rådighed, følge din undervisning hos os.

Du får desuden adgang til fri wi-fi, og så har vi en printer til studerende. Dermed har du ingen begrænsninger, når det kommer til at foretage studiearbejde, som kræver internetadgang, eller når du har brug for at udskrive dokumenter i forbindelse med studieaktiviteter eller aflevering af opgaver.

Adgang til kantine og kaffeordning

Som en del af vores studiemiljø tilbyder vi gratis kaffeordning og mulighed for at indgå i en kantineordning. Hver dag tilbereder Erhvervsskolen Vestjylland velsmagende og veltilberedt mad, og du har mulighed for at gå ombord i både kolde og varme retter.

Med kantine- og kaffeordning får du gode forudsætninger for at holde energien oppe, mens du studerer. Du har også mulighed for at lære de andre studerende, der benytter vores faciliteter, bedre at kende over en kop kaffe eller til frokost i kantinen. Så kan dit studieliv næsten ikke blive bedre.

Er du interesseret i at få en plads i de gode studieomgivelser? Tilmeld dig her.

Top Billede Studiecenter5

Tilmelding til nyhedsbrev