Banner Studiecenter (1)

Om Studiecenteret

Studiecenteret er et unikt tilbud til dig, der ønsker en videregående uddannelse lige her i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er sat i verden for at give dig flere muligheder og mere fleksible vilkår.

 

Måske er du for nyligt blevet færdig med din ungdomsuddannelse og vil gerne uddanne dig tæt på din familie og de rammer du kender og ser en stor værdi i?

 

Eller måske ønsker du at efter- og videreuddanne dig, men har behov for nogle fleksible rammer, der tager hensyn til din familie, økonomi og dit arbejde?

 

Med afsæt i Studiecenteret, ønsker vi at skabe de bedste vilkår for uddannelse for dig - uanset, hvor du er i livet. Det gør vi, fordi vi tror på, at din personlige udvikling og en generel tilgang af viden, er en grundsten for det gode liv, der skal udfolde sig her i kommunen.

 

 

Hvad kan Studiecenteret tilbyde dig?

 

Studiecenteret er ikke en uddannelsesinstitution som du normalt kender det. Vi udbyder ikke selv vores uddannelser - det gør vores samarbejdspartnere fx.

 

 • VIA University College
 • Erhvervsakademi MidtVest
 • Aarhus Universitet

Vi har altså været ude og hente noget af det bedste og mest arbejdsmarkedsrelevante uddannelse hjem til dig, og udbyder det som henholdsvis hybride og fysiske uddannelsesforløb.
På de fysiske uddannelser tilbyder vores samarbejdspartnere undervisning fysisk i Studiecenteret, mens de på de hybride uddannelser tilbyder dig at læse din uddannelse online, med få mødedage hos dem.


Uanset om du læser fysisk eller hybridt, er Studiecenteret et sted, hvor du kan have din base, finde ro og rammer til fordybelse samt møde studerende fra andre uddannelser end din egen – det kan dermed fungere som et fysisk og socialt omdrejningspunkt i dit studieliv.

 

Tæt på erhvervslivet

Studiecenteret er også en indgang til det lokale erhvervsliv. I samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har alle studerende en "matchmaker" til rådighed. Matchmakeren hjælper dig med at finde en spændende praktikplads, et studiejob eller et projektsamarbejde med en af vores mange lokale virksomheder.

 

Som studerende i Studiecenteret er du ikke blot én ud af mange. Her kommer vi hinanden ved og vil noget sammen - derfor har du også medindflydelse på din hverdag hos os, og du er altid velkommen til at tage en snak med vores uddannelseskonsulent eller matchmaker om, hvordan du får det bedste ud af din studietid.

 

Har du lyst til at høre mere - eller at få en rundvisning i Studiecenteret?
Så tag fat i en af os på telefon eller mail - eller endnu bedre, kig forbi og sig hej.

 

Vi glæder os til at møde dig!

 

Uddannelseskonsulent

Tina Sandra Ellingsgaard 
E-mail: tina.ellingsgaard@rksk.dk 
Tlf.: 31 97 28 70

 

Matchmaker

Susanne Trip Nielsen

E-mail: stn@rserhverv.dk

Tlf.: 21 18 47 45

Om Studiecenter - Logo

Mangler du en studieplads, der byder på faste rammer og gode faciliteter?
Vi kan tilbyde lige netop dét – og meget mere.

Med en studieplads hos os kan du nyde godt af følgende fordele:

 • Adgang til stilleområder og grupperum 24/7
 • Optimale lokaler til onlineundervisning
 • Adgang til wi-fi, printer og streamingfaciliteter
 • Gratis kaffe, te, kakao mv.
 • Mulighed for at indgå i fast kantineordning
 • Sparring med vores uddannelseskonsulent 
 • Hjælp til at finde praktikplads, studiejob og virksomheder til projektopgaver
 • Mulighed for at opbygge et netværk med studerende fra forskellige uddannelser
 • Adgang til Erhvervsrådets Business Brunch, hvor du kan møde folk fra det lokale erhvervsliv
 • En fast og inspirerende base, der indbyder til fokuseret studiearbejde.

Lyder det som noget for dig? 
Få en studieplads i Studiecentret her.

Vi tilbyder adgang til et optimalt studiemiljø, som giver dig de bedst tænkelige forudsætninger for at arbejde koncentreret og målrettet med dit studie. Du kan benytte alle vores faciliteter efter behov og bruge tilbuddet til at skabe struktur over dit studieliv.

Tilmelding til nyhedsbrev