10

Få plads i Studiecentret

I Studiecenter Ringkøbing-Skjern kan du få en fast og helt gratis studieplads, mens du læser på en videregående uddannelse

Er du interesseret i at få en plads i vores Studiecenter, eller har du spørgsmål til vores faciliteter – store som små?

Udfyld kontaktformularen herunder, og skriv, at du gerne vil have en plads i Studiecentret. Så kontakter vores uddannelseskoordinator Bjarne Søgaard Nielsen dig med henblik på de praktiske detaljer.

 

Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen til at stille spørgsmål. Bjarne kan desuden kontaktes direkte på bsn@rserhverv.dk og tlf. 20 36 98 96.

Vores studiemiljø er indbydende og inspirerende. Vil du se det med egne øjne? Vi vil hellere end gerne give vise dig rundt, så du kan blive klogere på de muligheder, du får med en studieplads hos os. Kontakt os, så vi kan aftale en rundvisning.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde til velkommen i Studiecenter Ringkøbing-Skjern.

Masser af fordele for studerende

Hvordan klinger gratis adgang til et unikt studiemiljø med faste rammer og gode faciliteter i dine ører? Det er, hvad du kan få hos Studiecenter Ringkøbing-Skjern.

Vi tilbyder masser af fordele og muligheder for studerende, der gerne vil have en fast base, mens de passer et onlinestudie, arbejder på opgaver eller bare har brug for adgang til et studiemiljø, der indbyder til fokuseret studiearbejde.

For at du kan få en studieplads hos os, skal du:

  • Være tilmeldt en videregående uddannelse på en akkrediteret uddannelsesinstitution, f.eks. erhvervsakademierne, professionshøjskolerne, universiteterne og nogle branchespecifikke uddannelsesinstitutioner
  • Være bosat i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder? Bliv klogere på vores Studiecenter.

Studiecenterrs studerende

Ring til Bjarne


Bjarne Søgaard Nielsen

Bjarne Søgaard Nielsen

Innovest

Mobil: 20369896
E-mail: bsn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev