Design Uden Navn (39)

Hjælp til at skabe samarbejder mellem studerende og virksomheder

Er du studerende på en videregående uddannelse, og søger du en praktikplads eller en samarbejdsvirksomhed til en opgave? Så kan du kontakte os og blive matchet med en af de lokale virksomheder i Ringkøbing-Skjern.

Det kan være svært at finde den rette virksomhed og dertil også at finde ud af, hvordan man kommer i den rette dialog med en virksomhed. Derfor stiller vi sparring til rådighed, så vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med virksomhederne i kommunen og opnå den ønskede relation for et fremtidigt samarbejde. 

En spændende virksomhed, hvor du kan prøve dig selv og din faglighed af?

Ved at rette blikket mod vest kan du finde mange virksomheder, som er markedsledere eller teknologiske frontløbere inden for bl.a. energi, produktionsindustri, turisme, fødevarer og landbrug. Flere af disse virksomheder mangler ressourcer til vækst- og innovationstiltag, og det er her, du som studerende kommer ind billedet.

Projekt, speciale eller praktik?

Vores MatchMaker kan sætte dig i kontakt eller hjælpe dig på vej til at skabe kontakt med en virksomhed, der efterspørger netop dine kompetencer. Udbyttet af denne relation kan blive stof til dit semesterprojekt, dit speciale eller din hovedopgave. Det kan måske også give dig muligheden for en praktikplads - eller på sigt det job, der kan være med til at sparke din karriere i gang. 

Kontakt os i dag, og bliv optaget i vores kandidatbank

Er der et match, vil vi sætte dig i kontakt med den virksomhed, som matcher på dine kompetencer og behov. Det er vigtigt for os at skabe en god relation, og vi følger derfor op undervejs i samarbejdet, så det bliver et godt og udbytterigt forløb for både dig og virksomheden. 

Studiecenter Ringkøbing-Skjern

Formål med Studiecenteret

MatchMaker-funktionen er tilknyttet Studiecenteret, der har til huse på 3. sal i Innovest, og rummer faciliteter til såvel klasseundervisning som til gruppearbejde og selvstudie. 

Formålet med Studiecenteret er blandt andet:

  • At skabe et fagligt og socialt omdrejningspunkt for studerende i kommunen
  • At stille et inspirerende studiemiljø til rådighed for online studerende
  • At spare transporttid for studerende til og fra de store uddannelsesbyer
  • At give mulighed for, at den geografiske placering ikke bliver en hindring for uddannelse.

Kontakt vores MatchMaker
Susanne Trip Nielsen

☎  21184745
stn@rserhverv.dk

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev