Top Billede Studiecenter (1)

Kom og hør om dine unikke muligheder for at blive pædagog eller sygeplejerske

I Studiecenteret arbejder vi intensivt for at skræddersy løsninger, der skaber bedre muligheder for videregående uddannelse i Ringkøbing-Skjern. Vi er et centrum for onlineuddannelser og hybriduddannelser og vi er til for dig, der ønsker fleksibilitet i hverdagen samt et tæt forhold til det lokale erhvervsliv.
Sammen med dig skaber vi de rette rammer for et godt liv i balance.

Nedenfor kan du læse om nogle af vores unikke tilbud til dig, der er nysgerrig på en fremtid som enten sygeplejerske eller pædagog.

Ønsker du at deltage i et af informationsmøderne skal du tilmelde dig pr. mail og møde op i et af de to lokaler, mandag den 23. maj 2022: 


Informationsmøde - sygeplejerske
Sted: Innovest - Ånumvej 28, 6900 Skjern
Lokale: Moliere 
Tid: 15.30 - 17.30

Informationsmøde - pædagog
Sted: Innovest - Ånumvej 28, 6900 Skjern
Lokale: Edward De Bono
Tid: 15.30 - 17.30

 

Vi glæder os til at se dig!

Vælg en pakkeløsning

Uddannelse, fleksibilitet, job og netværk i ét - vi har tænkt på det hele for dig.

Hvis du drømmer om at blive sygeplejerske, men stadig at have en fleksibel hverdag, kan du læse den netbaserede sygeplejerskeuddannelse ved VIA University College. Når du i forbindelse med dine studier har brug for professionelle rammer til fordybelse eller sparring med medstuderende - både fysisk og virtuelt - står Studiecenteret klar til dig. Her har du ligeledes mulighed for at opbygge et godt studiemiljø med andre studerende eller at netværke med husets mange iværksættere og erhvervsprofiler.

Studiestilling: mens du studerer har du mulighed for at blive ansat i en lønnet studiestilling, hvor du i fællesskab med din mentor sikrer, at du kommer helt tæt på sygeplejefaget mens du læser.

Introstilling: hvis du endnu ikke er klar til at starte på sygeplejerskeuddannelsen, kan du blive ansat i en lønnet introstilling. I samarbejde med en mentor vil du her få brugbar erfaring indenfor sygeplejefaget, der kan bruges som springbræt til din fremtidige uddannelse. Der vil desuden være mulighed for et fleksibelt timeantal, så du eksempelvis kan læse manglende adgangsgivende fag til uddannelsen op sideløbende.

Hør mere om uddannelsen og stillingerne til vores informationsmøde den 23. maj.

Du kan også kontakte Christina Aae Henriksson for konkrete spørgsmål til studie- og introstillingerne:

Tlf.: 99 74 10 20
E-mail: christina.henriksson@rksk.dk

Og læse om uddannelsen her:
https://www.via.dk/uddannelser/sygeplejerske-net

 

 

 

 

 

 

Bliv klogere på arbejdslivet som pædagog

Er du nysgerrig på pædagoguddannelsen og arbejdslivet, der følger med, er informationsmødet lige noget for dig. Her præsenterer VIA University College deres netbaserede pædagoguddannelse, der er oplagt for dig, der drømmer om at kombinere en videregående uddannelse med fleksibilitet i hverdagen. 

Til informationsmødet vil du også blive præsenteret for Studiecenteret, der i forbindelse med dine studier kan blive din professionelle ramme, hvor der er plads til fordybelse eller sparring med medstuderende - både fysisk og virtuelt. I Studiecenteret har du ligeledes mulighed for at opbygge et godt studiemiljø med andre studerende eller at netværke med husets mange iværksættere og erhvervsprofiler.

Til mødet vil du desuden kunne få unikke indsigter fra en af vores dagtilbudsledere omkring arbejdslivet som pædagog, her i Ringkøbing-Skjern.

Så kom endelig til informationsmødet og hør mere!

Du kan også læse om uddannelsen her: 
https://www.via.dk/uddannelser/paedagog-net

Tilmelding til nyhedsbrev