Markedsføringsøkonom

I Studiecenter Ringkøbing-Skjern kan du læse til markedsføringsøkonom.

Uddannelsen er 2-årig, og den er opdelt i 4 semestre. Vi har et hold som er i gang med 1. og 2. semester, og vi har et hold som er på 3. og 4. semester.

Det er Erhvervsakademi MidtVest som forestår undervisningen, og de studerende er også i Herning en gang imellem, hvor de har fælles lektioner med de studerende der. Det meste af tiden studerer de dog her i Studiecenter Ringkøbing-Skjern.

Der er også praktikophold i løbet af forløbet, og den foregår typisk lokalt, idet en lang række lokale virksomheder bakker op om uddannelsen, blandt andet ved at stille praktikpladser og relevante projektopgaver til rådighed.

Læs mere om uddannelsen og ansøgning til uddannelsen her: Optagelse (eamv.dk)

Studieliv markedsføringsøkonom
EAMV Innovest Studiecenter Skjern

En unik mulighed i Ringkøbing-Skjern

Gennem et samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest i Herning, blev der i 2018 oprettet en uddannelsesstation i Innovest Skjern. Studiecenter Ringkøbing-Skjern er etableret i et spændende miljø, der både rummer nystartede og etablerede virksomheder.

Som markedsføringsøkonomstuderende i Innovest, har du en unik mulighed for tæt kontakt til det vestjyske erhvervsliv og en stærk etableret uddannelse gennem Erhvervsakademi Midtvest.

 

Bliv Markedsføringsøkonom

Ansøg her: Søg videregående uddannelse - Optagelse.dk

Ring til Bjarne


Bjarne Søgaard Nielsen

Innovest

Mobil: 20369896
E-mail: bsn@rserhverv.dk

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Direkte: 99752609
Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Tilmelding til nyhedsbrev