Har I planer for virksomhedens udvikling og vækst?

Men drukner de i hverdagens drift?

Et samarbejde med ambitiøse studerende kan omsætte jeres gode intentioner til håndfaste resultater.

Det kan være svært at finde tid, ressourcer og kompetencer til at sætte handling bag de udviklingsidéer, der skal sikre jeres vækst. Men løsningen kan være lettere og billigere, end I regner med.

Vi finder den rigtige til jer
Vores Matchmaker, der er tilknyttet Studiecenteret, kan sætte jer i kontakt med ambitiøse studerende og kandidater med de kompetencer, der matcher jeres planer og udfordringer. Via fx praktikpladser og projektopgaver kan I sammen få sat gang i projekter, der bringer jer tættere på jeres forretningsmål.

Hjælp til projektbeskrivelse
Vi hjælper jer med at formulere gode beskrivelser af de projekter, som I mangler kvalificerede hænder og hoveder til. Når vi finder et eller flere potentielle match, præsenterer vi jer for de egnede kandidater og hjælper jer i gang. Vi følger også op på samarbejdet, så det bliver et godt og udbytterigt forløb for begge parter.

Tag en uforpligtende snak med os om jeres projekter og behov.

Vi hjælper dig også med videreuddannelse
Har du medarbejdere som skal på videreuddannelse, er studiecentret en oplagt mulighed. Vi udbyder forskellige forløb i samarbejde med uddannelsesinstitutionerne. Du kan læse mere om vores uddannelser her: Deltidsstudie/efteruddannelse.

Du har muligheden for at få en praktikant. Det kan være studerende som er tilknyttet studiecenteret, men det kan også være studerende, som følger en uddannelse i en de større uddannelsesbyder. Vores Matchmaker sørger for at matche din virksomhed med en studerende fra en relevant uddannelse.

Logo SC RS


Formålet
Studiecenter Ringkøbing-Skjern har til huse på 3. sal i Innovest og rummer faciliteter til såvel klasseundervisning, som til gruppearbejde eller selvstudie. 

  • at skabe et fagligt og socialt omdrejningspunkt for studerende i kommunen
  • at stille et inspirerende studiemiljø til rådighed for on-line studerende
  • at spare transporttid for studerende til og fra de store uddannelsesbyer
  • at give mulighed for, at den geografiske placering ikke bliver en hindring for uddannelse

kommunikation Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Direkte: 99752609
Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Tilmelding til nyhedsbrev