KUBE

- rekruttering og opkvalificering

I øjeblikket findes mere end 200 forskellige tilskudsmuligheder, der kan være relevante for din virksomhed. KUBE er et samarbejde mellem erhvervskonsulenterne fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, uddannelseskonsulenterne fra Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern og virksomhedskonsulenter fra Jobcentret.

KUBE er stifinder i tilskudsjunglen og giver overblik over offentlige vækstpakker, opkvalificering og beskæftigelsesområdet.

KUBE kan vejlede om:

360° graders eftersyn af din virksomhed
Vi anvender et værktøj kaldet VækstHjulet, som gør at vi kan udfordre dig på en række emner, som har betydning for vækstmulighederne i virksomheden. Sammen lægger vi en plan for det videre forløb. Læs mere her.

Kapitalfremskaffelse
Det kræver kapital at starte en virksomhed, videreudvikle den og få den til at vokse. Få vejledning til hvilke lokale, regionale og nationale støtteordninger, der er tilgængelige.

Støtte til vækst
Få hjælp til at finde den rette eksterne rådgiver med viden og erfaring inden for fx ledelse, teknologi, strategiudvikling m.m. og igangsæt en udviklingsproces, der forbedrer virksomhedens vækst- og udviklingsmuligheder.

Ansæt en akademiker
Forbered din virksomhed til fremtiden ved at ansætte en akademiker med andre kompetencer end du allerede har! Kast dig ud i det – gevinsten er større end du tror.

Produktivitet, LEAN, kvalitet
Er der mere potentiale i din virksomhed, der skal udfoldes? Kompetencegruppen kan give et uforpligtende tilbud.

Kompetenceudvikling
Få gratis rådgivning om kompetenceplaner og finansiering af uddannelsesaktiviteter.

Uddannelsesfonde
Som en del af overenskomsterne har medarbejderne ret til at søge midler fra fonde til selvvalgte efter- og videregående uddannelser.

Jobrotation
Få opkvalificeret dine medarbejdere – uden at I kommer bagefter med arbejdet. Alle medarbejdergrupper kan deltage i jobrotation, og projekterne kan sammensættes efter behov. Få tilskud til at ansætte en vikar i perioden.

Rekruttering
Jobcentret tilbyder at hjælpe med at finde din nye medarbejder – hurtigt og effektivt. Samarbejde med Work in DK, a-kasser m.fl.

Fastholdelse af medarbejdere
Få hjælp til at fastholde medarbejdere, der har svært ved at varetage eller bevare deres job pga. sygdom, ulykke eller nedslidning.

Ring til Susanne


Susanne Trip Nielsen

Erhvervskonsulent

Direkte: 99752609
Mobil: 21184745
E-mail: stn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Tilmelding til nyhedsbrev