Pexels Cọ Sơn Thanh Bình 17937669

Ledige stillinger

Erhvervskonsulent med produktionsprofil søges

Kan du tænke grønt, digitalt og forretning på samme tid?

Bliver du motiveret af at udvikle indsatser, der gør virksomheder bedre til at arbejde med grøn omstilling og digitalisering? Har du en erfaring fra/baggrund i produktionsindustrien og brænder for at udvikle andre virksomheder? Så er du måske vores kommende erhvervskonsulent.

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har nemlig brug for en dygtig konsulent til at inspirere lokale virksomheder til at tænke og arbejde grønnere

Som erhvervskonsulent hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd skal du gennem opsøgende vejledning og inspiration hjælpe virksomheder med at udvikle deres forretning. Det foregår ved at sparre med dem på alle niveauer og skaffe dem den hjælp, de har brug for, enten hos os selv, hos private rådgivere, hos kommunerne eller i det offentlige erhvervsfremmesystem. Stillingen har et særligt fokus på at inspirere små- og mellemstore virksomheder i at tænke grøn omstilling, cirkulær økonomi og digitalisering ind i deres eksisterende forretningsmodeller.

Om dig

I Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd tror vi på, at vi alle når længst, når vi tager udgangspunkt i de kvaliteter, talenter og ambitioner, man som medarbejder har. Derfor er vi meget spændte på at se, hvilke metoder og ideer vores nye virksomhedskonsulent kan bringe ind i vores arbejde.

Der er selvfølgelig nogle ting, som vi vil kigge særligt efter:

  • Du har baggrund/erfaring fra produktionsvirksomhed
  • Du har forretningsforståelse
  • Erfaring fra tidligere job med at vejlede eller rådgive virksomheder vil være en fordel
  • Du er mere generalist, facilitator og dialogpartner end du er ekspert inden for et felt
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til nogle af erhvervsfremmesystemets mange tilbud
  • Du skal være indstillet på at være synlig i lokalområdet og deltage i arrangementer og netværksaktiviteter
  • Som person er du udadvendt, opsøgende og selvkørende

Du vil få din daglige base ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd i Innovest, der drives af 12 engagerede medarbejdere. Du vil dog komme til at køre en del rundt i området for at besøge virksomheder og en række offentlige og private interessenter.

Vi tilbyder

  • Fleksibilitet i opgaveløsningen
  • Afvekslende og virksomhedsnære opgaver
  • Bred kontaktflade til nogle af Danmarks mest spændende virksomheder

Herudover tilbyder vi fleksible arbejdsforhold, løn efter kvalifikationer og pensionsordning samt rigtig gode rammer for kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Du kan læse mere om Erhvervsrådet på www.rserhverv.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Lykke Nielsen Høj på lnh@rserhverv.dk. Eller tlf. 2325 5882 Du kan også kontakte souschef Lene Hindbo på Lhh@rserhverv.dk eller 4033 2397

Ansøgning og CV kan sendes til Lhh@rserhverv.dk eller til Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Ånumvej 28, 6900 Skjern. Vi skal have din ansøgning senest 9. september og regner med en ansættelse hurtigst muligt.

Om Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Erhvervsrådet er en medlemsbaseret interesseorganisation med omkring 575 medlemsvirksomheder, der aktivt varetager erhvervslivets interesser og arbejder med udvikling af virksomheder og iværksættere.

Målet er at skabe vækst og udvikling og i det hele taget at gøre vores område til et godt sted at bo, arbejde og drive virksomhed.

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren