CSR

Erhvervsrådets grønne vision

Vision for arbejde med bæredygtighed i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd ser fremad og drømmer om at gå forrest, når det handler om bæredygtighed.

Bæredygtighed skal være en integreret del af den måde, vi arbejder på - både internt og eksternt. Vi vil være det gode eksempel på, hvordan det at tænke og handle bæredygtigt harmonerer med erhverv, iværksætteri og uddannelse.

Sådan opnår vi drømmen

Vi arbejder aktivt på at mindske transportaftrykket gennem aftaler om møde-bundling og samkørsel. Vi arbejder for at reducere vores miljøaftryk på kloden gennem et aktivt fokus på at reducere mængden af print og optimering af affaldssortering. Vi vil ligeledes sætte fokus på genanvendelse af materialer - både i huset og når vi køber materialer eller produkter. Samtidig vil vi arbejde på, at den omkringliggende biodiversitet er sund og naturlig.

Men vi vil være endnu bedre!

Vi vil opsøge viden og lære og forstå, hvordan andre allerede gør en bæredygtig indsats - og tage dette til os i hverdagen.

Med en klar kommunikation og formidling af vores bæredygtige strategi vil vi gennem nuværende og kommende bæredygtige valg inspirere vores medlemmer på deres bæredygtige rejse og samtidig gøre os de nødvendige erfaringer for at kunne vejlede bedst muligt.

Vi rækker ud for at blive klogere.

Vi kommer til handling.

Vi fortæller om det.

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren