Få PLADS på messer

Jobmesse i Odense, september 2020

Kom med til Odense, hvor de fynske jobcentre og a-kasser står bag messen, der i 2019 tiltrak mere end 6000 personer. Her mødte næsten 150 virksomheder og 20 uddannelsesinstitutioner de jobsøgende.

Brug dagen til at tale med potentielle kandidater om din virksomhed og om de jobs og de kandidater, I efterspørger nu og i nær fremtid.

Fortæl ved tilmeldingen, at I gerne vil stå sammen med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Send også en mail eller ring til Karina Skovsgaard Nielsen.

Danmarks Største Arbejdsplads fik efter besøget i 2019 mange henvendelser fra spændende kandidater, der gerne vil flytte til Ringkøbing-Skjern, hvis det rette job viser sig.

Tilmelding senest den 19. juni 2020.

Læs mere om jobmessen i Odense 10.9.2020

 

Karrieredage i Ålborg 2021

Hvert år i uge 10 samles studerende, nyligt dimitterede, virksomheder og organisationer under ét tag i Aalborg.

Karrieredagene åbner muligheden for at brande virksomhedernes værdier, sætte fokus på karrieremulighederne og på at tiltrække de helt rette kandidater

Der er endnu ikke tilgængelig information om Karrieredagene i Ålborg 2021, men du kan læse om 2020.

Læs mere om Karrieredage i Aalborg

 

Tag med os

Med fælles front fra virksomheder i Ringkøbing-Skjern viser vi kandidater fra landets andre kommuner, at der er PLADS til at skabe sig en dynamisk karriere i vores område.

Vi vil så gerne vise alle vores styrkepositioner; Grøn Energi, Produktionsindustri, Landbrug & fødevarer og Turisme, så kom med os på messe.

 

 

Ring til Karina


Karina Skovsgaard Nielsen

Projektleder

Mobil: 29242419
E-mail: ksn@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Tilmelding til nyhedsbrev