Ledelse

Iværksættermentorer søges

Er du en erfaren erhvervsdrivende, og brænder du for at hjælpe lokale iværksættere på deres vækstrejse? Så har du mulighed for at blive en del af Ringkøbing-Skjerns Erhvervsråds mentorteam

Vi søger erfarne erhvervsfolk og fagspecialister, der har tid og lyst til at give deres viden og erfaring videre til nystartede, ambitiøse iværksættere.

Et typisk mentorforløb strækker sig over et år og indeholder 15 timers sparring. Der er desuden mulighed for at opnå betaling for et mentorforløb. Mentornetværket er finansieret af ErhvervsVækstForum. Erhvervsrådet screener mentorer og iværksættere og finder de bedste matches, og på første møde indgås en aftale omkring fortrolighed, engagement, mål og forløbets varighed. Der evalueres løbende på fremdriften af processen samt ved dens afslutning.

Som mentor tilbydes du gratis medlemskab af Erhvervsrådet, og du inviteres løbende til faglige og sociale særarrangementer.

Tilmeld dig ved at sende dit CV til Iværksætterkonsulent Morten Lauridsen på mol@rserhverv.dk, eller giv os et kald på 20 20 07 39 for mere information om mentornetværket.

Ring til Morten


Morten Lauridsen

Morten Lauridsen

Iværksætterkonsulent

Mobil: 20200739
E-mail: mol@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren