Alt samlet et sted

Bjarte Myrhol fra Learn Handball benytter sig at det, vi kalder en netværksplads. Det er det optimale alternativ for Bjarte, som ikke har behov for en kontorplads alle ugens dage.

Bjarte kendte godt til Innovest, da han med nogle af sine håndboldkollegaer har studeret her. Med Skjern Håndbold har han også været på rundvisning i Innovest, hvor de fik vist og fortalt om Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Han syntes godt om arbejdsmiljøet.

Ønskede at arbejde ude og ikke hjemme

Da han startede op med sin virksomhed Learn Handball i 2017, var han ret hurtigt klar over, at han ønskede at arbejde ude og ikke hjemme. Han ønskede at have alt samlet et sted, computer osv. Et workspace. Og det fandt han ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Her har han et skrivebord med alt hvad han skal bruge og mulighed for at holde møder i fine mødelokaler. Rammerne er optimale for at drive virksomhed.

Det, han især udpeger som en fordel, er det netværk, der følger med. Bjarte har et stort netværk gennem håndboldverdenen, men fremhæver også det netværk, som følger med ved at have en kontorplads ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Her er mange gode råd at hente hos Erhvervsrådet, samt god vejledning i at starte op som iværksætter.

Lej en netværksplads

Hvis du er interesseret i at leje en plads i et kontorfællesskab omgivet af iværksættere, så læs mere her.

Tilmelding til nyhedsbrev