Opstart Ivaerksaetternetvaerk

Fra god idé til god forretning med Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Uanset hvor i landet du bor, står dygtige eksperter klar med skræddersyede forløb, der matcher dine behov, udfordringer og ambitioner. Alt, det koster, er din tid og passion, og vi forstår naturligvis at økonomisere med begge dele, så du kan komme (godt) videre.

Gennem korte, intensive forløb giver vi dig et stort udvalg af workshops, sparringsmuligheder og konkrete værktøjer til at udvikle din forretningsidé og/eller nystartede virksomhed. Vi har tre kollektive forløbstyper med 20-30 deltagere på hvert, som på forskellige vilkår tilbydes til alle danske virksomheder mellem 0-3 år. CVR-nummer er ikke et krav.

Faglige kompetenceforløb

Gå praktisk til værks fra start up til take off med konkrete værktøjer til at opbygge og udvikle din forretning. Du får alle de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre.

Branche- og temaspecifikke forløb – fra en del af branchen til enestående på dit felt

Udvikl dig fra at være en del af branchen til at være enestående på dit felt. Iværksætterdanmark tilbyder specialiseret viden og værktøjer til iværksættere i bestemte brancher eller inden for overordnede tematikker/områder, du ønsker at arbejde målrettet med.

NextStep-forløb

Tag et stort spring - ét skridt ad gangen. Deltag i dybdegående, målrettede forløb for udvalgte iværksættere, som har et særligt vækstpotentiale.

Læs mere om de forskellige forløb, og tilmeld dig her.

 

 

 

 

Ring til Morten


Morten Lauridsen

Morten Lauridsen

Iværksætterkonsulent

Mobil: 20200739
E-mail: mol@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren