Opstart Ivaerksaetternetvaerk

Fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt

Iværksætterdanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed.

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Uanset hvor i landet du bor, står dygtige eksperter klar med skræddersyede forløb, der matcher dine behov, udfordringer og ambitioner. Alt, det koster, er din tid og passion, og vi forstår naturligvis at økonomisere med begge dele, så du kan komme (godt) videre.

Gennem korte, intensive forløb giver vi dig et stort udvalg af workshops, sparringsmuligheder og konkrete værktøjer til at udvikle din forretningsidé og/eller nystartede virksomhed. Vi har tre kollektive forløbstyper med 20-30 deltagere på hvert, som på forskellige vilkår tilbydes til alle danske virksomheder mellem 0-3 år. CVR-nummer er ikke et krav.

Faglige kompetenceforløb – praktisk til værks fra start up til take off
Konkrete værktøjer til at opbygge og udvikle din forretning. Her får du alle de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre.

Branche- og temaspecifikke forløb – fra en del af branchen til enestående på dit felt
Specialiseret viden og værktøjer til iværksættere i bestemte brancher eller inden for overordnede tematikker/områder, du ønsker at arbejde målrettet med.

NextStep-forløb – et stort spring, ét skridt ad gangen
Dybdegående, målrettede forløb for udvalgte iværksættere med et særligt vækstpotentiale.

Læs mere om de forskellige forløb og tilmeld dig her

Ring til Michele


Michele Lykke

Michele Lykke

Iværksætterkonsulent

Mobil: 30424962
E-mail: mil@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev