Opstart Ivaerksaetternetvaerk

Fra go' idé til go' forretning med Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed

Iværksætterdanmark hjælper dig hele vejen, fra den gode idé til den gode forretning. Med praksisnære og relevante workshopforløb, klæder vi dig bedst muligt på, til at kunne starte, drive og udvikle din iværksættervirksomhed. Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Det betyder, at det bortset fra din tid og entusiasme, er gratis for dig at deltage i vores workshopforløb.

Iværksætterdanmark drives af Erhvervshusene, men bygger på et stærkt samarbejde i mellem de seks Erhvervshuse, lokale og nationale partnere.

Hos Iværksætterdanmark får du 4 kernetilbud:

• Inspirationsarrangementer (korte events)
• Workshopforløb (både faglige og branche/tema)
• Business Boost (det lille tilskud) Læs mere her
• NextStep (det ”store” tilskud) Læs mere her

Udvikl dig fra at være en del af branchen til at være enestående på dit felt. Iværksætterdanmark tilbyder specialiseret viden og værktøjer til iværksættere i bestemte brancher eller inden for overordnede tematikker/områder, du ønsker at arbejde målrettet med.

Tag et stort spring - ét skridt ad gangen. Deltag i dybdegående, målrettede kurser og forløb for udvalgte iværksættere, som har et særligt vækstpotentiale.

Læs mere om de forskellige forløb, og tilmeld dig her.

 

 

 

 

Ring til Morten


Morten Lauridsen

Morten Lauridsen

Iværksætterkonsulent

Mobil: 20200739
E-mail: mol@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren