Personlig Sparring

Netværk giver mod

Gitte Berthelsen skaber ro og velvære gennem Yin Yoga Vest. Hun startede virksomheden op, mens hun stadig havde sit fuldtidsjob. Da der løbende kom flere hold/events til, kunne Gitte dog se, at nu var tiden til at gå all in som selvstændig.

Som selvstændig er der mange ting at forholde sig til – markedsføring, økonomi, strategi m.m. Da Gitte så et opslag på Facebook fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd om opstart af et iværksætternetværk, var hun derfor klar. Det var det, hun skulle.

Vi kommer alle med forskellige forudsætninger

Ti virksomheder er med i iværksætternetværket i Ringkøbing-Skjerns Erhvervsråd - alle med forskellige forudsætninger. Nogle er først ved at starte virksomhed op, mens andre har en virksomhed, som har eksisteret i flere år.

- Vi er alle i samme båd. Vi har mange af de samme problemstillinger. Så når der bliver stillet et spørgsmål, delt en udfordring – så kan vi alle have gavn af at høre svaret, siger Gitte.

Dialog og sparring

Iværksætternetværket mødes over fem aftener, hvor der er mulighed for at skabe vækst gennem samarbejde, dialog og sparring. Hver aften er der også en oplægsholder, som fortæller om forskellige iværksætteremner.

- Der er måske noget, man har hørt før, men det er rart at få genopfrisket – også hvis der er ting, jeg måske var lidt usikker på. Det har givet mig mod til at prøve flere ting af, som kan skabe vækst i min virksomhed.

Spændende oplæg

Gennem de forskellige oplæg, som Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd arrangerer, får man inspiration og undervisning i blandt andet bæredygtig strategi, markedsføring, økonomi og salgsproces. Gitte synes, at det er nogle rigtig gode oplæg, hvor man får svar på, hvad der er smart at gøre.

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren