TP Kjoler Tina Pedersen

Opdateret på e-handel

Tina Pedersen har flere års erfaring med en webshop, men alligevel slog hun til, da hun sidste år blev tilbudt at deltage i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds e-handelsforløb.

- Man kan altid lære noget nyt. Det kræver tid og fokus at følge med i alle de muligheder, der er for markedsføring og synlighed på nettet. Jeg så e-handelsforløbet som en genvej til at få den viden, som jeg ikke altid selv har tid til at opsøge.

God sparring

Ikke mindst de individuelle møder med underviseren Brian Brandt gav Tina god sparring.

- Søgeordsoptimering er et af de emner, jeg altid synes, det har været svært at sætte sig ind i, men jeg fik et godt indblik i mulighederne, og hvordan jeg kan arbejde med det. Man kan faktisk gøre rigtig meget selv, hvis man har tiden til det. Det er en af de ting, jeg har betalt mig fra tidligere.

Blog kan betale sig

- Det var en anden ting, jeg fik ud af forløbet – et bedre indblik i, hvordan de indlæg, jeg publicerer på min blog, er med til at placere min virksomhed bedre i Googles søgemaskine.

TP Kjoler har i dag en stor fysisk butik, som vækster mere end webshoppen, der dog også er stigende.

- Alle, der kommer i butikken, har også besøgt min hjemmeside, så selv om det ikke primært er der, kjolerne bliver solgt, så har webshoppen en stor betydning for den samlede omsætning, fortæller Tina Pedersen.

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren