Workshop blev til webshop

Louise er opvokset i Skjern, og efter flere års studier i Århus valgte hun sammen med kæresten at flytte tilbage til kommunen. Hun er rykket til den charmerende købstad Ringkøbing, der emmer af kreativitet, hvilket passer perfekt til Louise.

Louise er vant til at være på som musiker og underviser. En verden, hvor man er meget udadvendt og konstant er på. Louise mærkede, hun manglede en modpol, et sted med plads til ro, kreativitet og fordybelse. Her blev By dyrsØ skabt! En virksomhed som designer smukt og unikt sengetøj, puder og tørklæder - skabt med omtanke for miljøet.

En webshop blev skabt på e-handelsforløb
Fra at skabe By dyrsØ produkterne til at få dem solgt var der et stykke arbejde, der skulle gøres. Hidtil var omtale og salg skabt via Facebook samt mund-til-mund. Louise manglede en platform, hvorfra hun kunne sælge sine varer og helt tilfældigt hørte hun om Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds e-handelsforløb. En god mulighed for at komme i gang med en webshop, uden at det skulle koste en bondegård.

Over 4 måneder fik By dyrsØ skabt sit eget online univers, hjulpet godt på vej af Brian Brandt fra Clickstarter. Louise havde ingen erfaring med at lave webshop, så det var vigtigt med professionel undervisning.

- Mit kendskab til SEO, kodning osv. var meget småt og der var Brian en fantastisk sparringspartner. Jeg har fået skabt en digital platform, der danner rammen for mine produkter, fortæller hun.

Næste projekt er branding af webshoppen, så der bliver skabt et godt flow af kunder. Ét er at skabe webshoppen, noget andet er at få gjort opmærksom på den. Her satser Louise også på at hente hjælp gennem sit medlemskab ved Erhvervsrådet i form af kurser og workshops, hvor der er gode muligheder for gode råd og sparring.

Tilmelding til nyhedsbrev