Groen Omstilling Sti (2)

Greenlink - Din ressourcebørs

Den enes skrald er den andens guld...

Ressourcebørsen er en digital platform, hvor virksomheder kan købe og sælge affalds- og/eller restprodukter fra produktionen, bygge- og overskudsmaterialer, emballage mv., der kunne have en værdi for andre virksomheder.

En national platform med stort potentiale

Greenlink er ikke kun en platform for vores lokale virksomheder. Der er allerede indgået samarbejder med andre kommuner, hvis virksomheder også findes på ressourcebørsen. Dette giver en vis volumen og forskellighed i restmaterialerne, som gør ressourcebørsen interessant for mange forskellige typer virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Fordi vi gerne vil fremme den grønne udvikling

Idéen bag ressourcebørsen er, at gøre det nemmere for virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune at fremme cirkulær økonomi og genbrug af affaldsprodukter. De stigende materiale- og fragtpriser og ressourceknaphed i verden, gør genbrug af restmaterialer en vigtigt parameter i fremtiden.

Børsen er gratis at benytte for vores medlemmer. Der vil være fri mulighed for at sælge eller bortgive sine restmaterialer, samtidig med at det vil være muligt at købe eller overtage andre virksomheders restprodukter.

Forskellige muligheder

På ressourcebørsen kan du oprette børsopslag under følgende kategorier:

  • Rest/overskudsprodukter. Den enes affald kan være en andens guld.
  • Køb. Her kan du synliggøre hvilke produkter og ydelser du ønsker at købe.
  • Salg. Her kan du lægge produkter og ydelser op, som du ønsker at sælge.
  • Udlejning. Her kan du udleje produkter eller faciliteter, du ikke udnytter 100%

Som medlem er Erhvervsrådet er ressourcebørsen gratis at benytte.

Link til ressourcebørsen

Kom i gang med ressourcebørs

Vores Erhvervskonsulent Søren Konnerup, er klar til at hjælpe dig. Vi ønsker at denne platform kan gavne vores medlemmer og derfor gør vi en ekstra indsats for, at den kommer godt i gang. 

Er du i tvivl om, hvilken mail din virksomhed er oprettet med, eller har du ikke adgang til mailen?  Så har vi lige her lavet en guide, så du hurtigt kan få adgang og komme i gang med ressourcebørsen. 

Guide til at komme i gang. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Erhvervrådets nyhedsbrev
Nyhedsbrev for iværksætteren