Faelles

Virksomhedskits

Vi er stolte af vores partnerskab med Skjern Håndbold. Et fyrtårn, der hjælper os med at sprede den fantastiske fortælling om vores kommune, som ligger på femtepladsen i Dansk Industris erhvervsvenlighedsanalyse, og hvor der samtidig er en meget lav ledighed.

Fortæl om Ringkøbing-Skjern, når du har gæster udefra

Vi vil så gerne have, at du også er ambassadør for alt det, som vi har at være stolte af her i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Derfor har vi i vores virksomhedskit samlet den information, du gerne vil give videre til eksempelvis gæster og kunder, men som du ikke har tid til at finde. 

Fortæl om Ringkøbing-Skjern til din nye medarbejder

På flytmodvest.dk finder du al den information, der er relevant for din nye medarbejder, som ikke kender Ringkøbing-Skjern. I kittet til HR-brug har vi samlet en del af den information, og vi har indsat links til relevante sider, så du hurtigt kan introducere din nye medarbejder eller kollega til vores område - og til alt det, som vi andre tager for givet. 

Du finder alle fire præsentationer nedenfor - og du klipper bare løs og bruger det, du har brug for. Hop også ind i vores Filmarkiv, hvor du kan se og downloade brandingfilmen i flere versioner, sprog og klippet efter brancher.

Vi anbefaler, at du downloader filmen, før du ser den.

Brandingfilm

Se den lange brandingfilm.

Se den korte brandingfilm.

Tilmelding til nyhedsbrev