Plads Til Eksilvestjyder

PLADS til virksomhed

Danmarks Største Arbejdsplads

Ringkøbing-Skjern er Danmarks Største Arbejdsplads. Vi har flere arbejdspladser pr. 100 indbyggere end Aarhus, Herning eller Odense. Her er plads til en dynamisk karriere, plads til drømmehuset, plads til at leve og ikke mindst PLADS til at skabe virksomhed.

Ringkøbing-Skjern er centrum for vækst. Vi er en af ​​de kommuner, der eksporterer mest per indbygger. Og vi er ekstra stærke inden for energi, turisme, produktionsindustri og fødevarer.

I 2020 fik vi femtepladsen i Dansk Industries Erhvervsvenlighedsanalyse. På erhvervsvenligheden direkte var det faktisk en 3. plads. Og når Ringkøbing-Skjern samtidigt har nogle af Danmark mest tilfredse medarbejdere, der trives med høj jobsikkerhed og stor medindflydelse i virksomheder, der giver plads til både faglærte og videreuddannede - ja, så er det ingen sag at drive virksomhed her hos os.

Og mangler du et sted at lægge din virksomhed, så kig på erhvervsgrunde til salg.

Film & Virksomhedskits

Få PLADS på messer

Tilflytterjobordning

Liv i Ringkøbing-Skjern

Filmarkiv

... se i kasserne nedenfor, hvordan du kan plukke fakta i præsentationerne i virksomhedskittene, vise film, tage med på messer, rekruttere spændende kandidater og samtidig være med til at sprede den gode historie om et Ringkøbing-Skjern i vækst.

Tilmelding til nyhedsbrev