Plads Til Eksilvestjyder

PLADS til virksomhed hos Danmarks Største Arbejdsplads

Ringkøbing-Skjern er Danmarks Største Arbejdsplads. Vi har flere arbejdspladser pr. 100 indbyggere end Aarhus, Herning og Odense. Her er plads til en dynamisk karriere, plads til drømmehuset, plads til at leve og ikke mindst PLADS til at skabe virksomhed.

Ringkøbing-Skjern er centrum for vækst. Vi er en af ​​de kommuner, der eksporterer mest per indbygger, og vi er ekstra stærke inden for energi, turisme, produktionsindustri og fødevarer.

I 2020 fik vi femtepladsen i Dansk Industris erhvervsvenlighedsanalyse. På erhvervsvenligheden direkte fik vi faktisk en tredje plads. Da Ringkøbing-Skjern samtidig har nogle af Danmarks mest tilfredse medarbejdere, som trives med høj jobsikkerhed og stor medindflydelse i virksomheder, der giver plads til både faglærte og videreuddannede - ja, så er det ingen sag at drive virksomhed hos os.

Og mangler du et sted at placere din virksomhed? Så kig på erhvervsgrunde til salg.

Vær ambassadør for Ringkøbing-Skjern
I boksene nederst på siden kan du finde virksomhedskits, der indeholder præsentationer og film, som du kan anvende, når du skal fortælle gæster eller nye medarbejdere om Ringkøbing-Skjern.

Du kan også læse mere om, hvordan du får plads på messer, rekrutterer spændende kandidater og samtidig kan være med til at sprede den gode historie om et Ringkøbing-Skjern i vækst.

Tilmelding til nyhedsbrev