PLADS til flere - både virksomheder og medarbejdere

Ringkøbing-Skjern er Danmarks Største Arbejdsplads. Vi har flere arbejdspladser pr. 100 indbyggere  end Aarhus, Herning eller Odense. Her er plads til en dynamisk karriere, plads til drømmehuset, plads til at leve og ikke mindst PLADS til at drive virksomhed.

Ringkøbing-Skjern er centrum for vækst. Vi er en af ​​de kommuner, der eksporterer mest per indbygger. Og vi er ekstra stærke inden for energi, turisme, produktionsindustri og fødevarer.

I 2020 fik vi femtepladsen i Dansk Industries Erhvervsvenlighedsanalyse. På erhvervsvenligheden direkte var det faktisk en 3. plads. Og når Ringkøbing-Skjern samtidigt har nogle af Danmark mest tilfredse medarbejdere, der trives med høj jobsikkerhed og stor medindflydelse i virksomheder, der giver plads til både faglærte og videreuddannede - ja, så er det ingen sag at drive virksomhed her hos os.

Kig ind i kasserne nedenfor

... og se, hvordan du kan plukke fakta i præsentationerne i virksomhedskittene, vise film, tage med på messer, rekruttere spændende kandidater og samtidig være med til at sprede den gode historie om et Ringkøbing-Skjern i vækst.

Ring eller skriv til Karina Skovsgaard Nielsen

Vil du høre mere - eller modtage et besøg, hvor du kan høre om mere om, hvad du får ud af Danmarks Største Arbejdsplads?

Kontakt:

Karina Skovsgaard Nielsen

2924 2419/ksn@rserhverv.dk

ProjektlederDanmarks Største Arbejdsplads

Tilmelding til nyhedsbrev