Vestasaircoil Top

Vi nævner Career Campus i jobopslagene

Viden, knowhow, løbende produktoptimering og -udvikling er fundamentet for, at Vestas Aircoil kan klare sig godt i den internationale konkurrence inden for køling til industri. Stort set alt, hvad virksomheden leverer, er særligt tilpasset kundernes behov, og det er derfor nødvendigt hele tiden at udvikle på de løsninger, som Vestas Aircoil producerer.

For at sikre innovationen og tilførslen af viden samarbejder virksomheden med studerende fra Danmark og resten af verden.

- Lige nu har vi fire ph.d.-studerende fra University of Southampton i England. Sammen med dem er vi i gang med at finde ud af, om vi kan optimere på luft- og væskestrømmene gennem en køler, og om vi kan bruge 3D-print til at forlænge levetiden på kølere, der bliver udsat for vibrationer fra omgivelserne, fortæller udviklingschef Claus H. Ibsen.

Da der er tale om højt specialiseret viden, er det afgørende at kunne tiltrække samarbejdspartnere fra hele verden. Derfor har virksomheden jævnligt studerende indlogeret på Career Campus. Career Campus giver de studerende mulighed for at have et hjem i den tid, de skal arbejde hos Vestas Aircoil, og et netværk, de kan tilbringe fritiden med.

- Jeg kunne godt frygte, at nogle af vores studerende ville miste motivationen undervejs i forløbet, hvis de ikke havde et godt netværk og et godt hjem, mens de var her. Ingen kan holde ud at bo på hotel i halvandet år. Nu kan jeg høre, at de tilbringer weekenderne sammen, ligesom de udveksler praktiske erfaringer om ting som fornyelse af visum. Meget af det vil vi som virksomhed have svært ved at hjælpe dem med, siger Claus H. Ibsen.

Vestas Aircoil har mere end én gang oplevet studerende, som er vendt tilbage til virksomheden efter at have boet en periode på Career Campus.

- Jeg synes, det siger noget om, hvor meget det betyder, at vi giver de studerende et godt udgangspunkt for deres tid i vores område. Derfor nævner jeg også altid muligheden i vores jobopslag.

Mød andre beboere på Career Campus her.

Ring til Majda


Majda Kadenic Overby

Majda Kadenic Overby

Koordinator for Career Campus

Direkte: 99752611
Mobil: 20418232
E-mail: maj@rserhverv.dk

Eller...


Kontakt en af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds andre medarbejdere

Se alle medarbejdere

Pil

Tilmelding til nyhedsbrev