Stifindere i Erhvervsfremme-junglen

Mange virksomhedsledere oplever, at den ene dag tager den anden, og at den daglige drift gør det svært at finde tid til at stoppe op, og tage et 360° graders eftersyn af virksomheden.

Erhvervsrådets konsulenter er alle uddannede til at kunne hjælpe dig med lige nøjagtig denne øvelse. Vi anvender et værktøj kaldet Væksthjulet, som gør at vi kan udfordre dig på en række emner, som har betydning for vækstmulighederne i virksomheden.

Når først virksomhedens udfordringer og vækstpotentiale er identificeret, så lægger vi sammen en plan for det videre forløb.

Her stiller vi gerne vores store netværk til rådighed, så du bliver koblet sammen med den helt rigtige ekspert eller organisation.

I forhold til mere konkrete udfordringer eller nye ideer, vejleder Erhvervsrådets konsulenter også meget gerne. Vi bliver i mange situationer brugt som ”djævlens advokat”, altså ham som stiller alle de spørgsmål omkring produkt eller strategi, som du og din medarbejdere måske ikke har stillet jer selv.

Kunne du tænke dig en tur rundt i Væksthjulet, eller har du behov for ”djævlens advokat” til at udfordre dine ideer, så ring og lav en aftale med en af Erhvervsrådets konsulenter på 9975 2600 eller skriv på rs@rserhverv.dk

Læs her hvordan andre har fået hjælp og vejledning fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd:

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her