Tilknyt vidensressourcer til din virksomhed

 

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd matcher virksomhed og studerende

I Danmark skal vi leve af viden og udvikling – og det gælder også i Ringkøbing Skjern Kommune. Derfor hjælper RS Erhverv studerende og medlemsvirksomheder, så viden og virksomhed finder hinanden.

Det går heldigvis rigtig godt i erhvervslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Faktisk så godt, at vores medlemmer ofte mangler tid, ressourcer og kompetencer til at sætte handling bag de gode udviklingsidéer, der skal sikre væksten.

Omvendt er masser af talentfulde unge på udkig efter virksomheder, som kan levere stof til deres erhvervsPhD’er, projekt- og hovedopgaver – eller som kan tilbyde dem en praktikplads eller det første job. Men mange ved ikke, at de helt store muligheder kan ligge vestpå.

Fart på vækst og karriere

Hos RS Erhverv hjælper projektleder Karina Winkler jer med at finde hinanden, så der kan sættes turbo på både innovation og karriere.
Som studerende får du hjælp til at skærpe dine kompetencer og jobprofil. Og vi hjælper virksomheder med at formulere de projekt- eller jobbeskrivelser, de mangler hænder og hoveder til.

Tag en uforpligtende snak med os om jeres kompetencer og behov. Er der grobund for et match, sætter vi jer i kontakt med hinanden. Vi følger også op under og efter, så det bliver et godt og udbytterigt forløb for begge parter. 
 
Karina kan kontaktes på kwi@rserhverv.dk eller på mobil nr. 3056 7886
Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her