Tilknyt vidensressourcer til din virksomhed

 

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd matcher virksomhed og studerende
 
I Danmark skal vi leve af viden og udvikling – og det gælder også i Ringkøbing Skjern Kommune. Derfor hjælper Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd studerende og medlemsvirksomheder, så viden og virksomhed finder hinanden.
 

Det går heldigvis rigtig godt i erhvervslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Faktisk så godt, at vores medlemmer ofte mangler tid, ressourcer og kompetencer til at sætte handling bag de gode udviklingsidéer, der skal sikre væksten.

Omvendt er masser af talentfulde unge på udkig efter virksomheder, som kan levere stof til deres erhvervs PhD’er, projekt- og hovedopgaver – eller som kan tilbyde dem en praktikplads eller det første job. Men mange ved ikke, at de helt store muligheder kan ligge vestpå.

Fart på vækst og karriere

Hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd hjælper projektleder Karina Winkler jer med at finde hinanden, så der kan sættes turbo på både innovation og karriere. Som studerende får du hjælp til at skærpe dine kompetencer og jobprofil. Og vi hjælper virksomheder med at formulere de projekt- eller jobbeskrivelser, de mangler hænder og hoveder til.

Tag en uforpligtende snak med os om jeres kompetencer og behov. Er der grobund for et match, sætter vi jer i kontakt med hinanden. Vi følger også op under og efter, så det bliver et godt og udbytterigt forløb for begge parter.

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd sætter kræfterne ind på at skabe tættere relationer mellem studerende og regionens erhvervsliv. Målet er at give nye talenter en god start på karrieren – og tiltrække viden og arbejdskraft til vores medlemsvirksomheder.

STUDERENDE?

Søger du en virksomhed til:
Hovedopgave/speciale
ErhvervsPhD
Praktikforløb
Ansættelse

VIRKSOMHED?

Mangler I ressourcer til f.eks.:
Forretningsudvikling
Produktudvikling
Logistik
Erhvervskommunikation
Erhvervsøkonomi
Ledelse
ØkonomiJura

 

Kontakt Projektleder Karina Winkler på e-mail: kwi@rserhverv.dk eller mobil: 3056 7886

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her