Tilknyt vidensressourcer til din virksomhed

Sidder din virksomhed med nogle ideer, men har ikke tiden?

så tal med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og lad os tage den indledende dialog. Lige nu søger vi efter virksomheder, som har lyst til at samarbejde med studerende fra de videregående uddannelser. I samarbejde med studerende har I mulighed for at belyse de problemstillinger, som kan være med til at udvikle jeres forretning.
 
Forretningsudvikling
Produktudvikling
Logistik
Erhvervskommunikation
Erhvervsøkonomi
Ledelse
Økonomi
Jura
…..og meget mere
 
Vi hjælper gerne med at skrive et projektopslag og tager den indledende snak med den studerende, hvor vi har mulighed for at fortælle om din virksomhed og projektet. Vi følger også op under og efter projektet og kan være med til at skabe et godt forløb for alle parter. 
 
Vi ved, at kvalificeret arbejdskraft kan blive et problem og det giver derfor god mening at knytte bånd til dygtige studerende under deres uddannelse og skabe tætte relationer, der kan være en fordel i en fremtidig rekrutteringssituation. 
 
NY VIDEN……
Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har med ansættelse af Karina Winkler sat ekstra fokus på at matche virksomheder med studerende, så virksomhederne udover at få adgang til ny viden også øger muligheden for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft på sigt. Karina’s rolle vil være at hjælpe jer med at matche jeres virksomhed med de rigtige studerende, så tag kontakt og få en snak om dine muligheder. 
 
Karina kan kontaktes på kwi@rserhverv.dk eller på mobil nr. 3056 7886
Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her