Støtteordninger og finansiering

Erhvervsrådet er din virksomheds indgangsdør til en lang række af offentligt finansierede vejledingsydelser og støtteordninger. Der findes langt over 100 forskellige erhvervsfremmeorganisationer og endnu flere støtteordninger.  Vi forstår derfor godt, hvis erhvervsfremmesystemet virker som noget af en jungle for virksomhederne at finde rundt i – her vil Erhvervsrådet gerne fungere som stifinder for dig og din virksomhed.

For erhvervsfremme er mange ting, og spænder lige fra den sparring og vejledning, som Erhvervsrådets egne eksperter kan tilbyde, til det, som eksempelvis Erhvervshusene eller private rådgivere kan yde. Til en del af disse ydelser findes der også kontante støtteordninger.

I virksomheder med oplagt vækstpotentiale foregår vejledningen i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland. I nogle tilfælde vurderer Erhvervsrådet, at der er behov for at koble virksomheden eller iværksætteren op med offentlige videns institutioner som eksempelvis Teknologisk Institut, universiteterne eller Forsknings- og Innovationsstyrelsen eller med private rådgivere.

Vi kommer gerne ud, lytter til virksomhedens behov og situation, laver en handlingsplan og sørger for, at processen bliver sat i gang. Kort sagt finder vej for dig gennem erhvervsfremme junglen.

Finansiering

Mangel på finansiering bliver ofte omtalt som en af de største udfordringer for virksomhedernes vækstmuligheder.

Hos Erhvervsrådet har vi desværre ikke en pose penge, som vi rundhåndet kan dele ud af. Til gengæld har vi et godt overblik over de efterhånden mange muligheder der findes, for at virksomhederne kan tiltrække risikovillig kapital.

​Vi vejleder gerne din virksomhed omkring de forskellige muligheder, og kan ligeledes henvise dig til finansieringseksperter, som gratis kan hjælpe dig med at komme i betragtning til den risikovillige kapital.​​

Samarbejde med EU

Virksomheder har nu også mulighed for at få tilskud og finansieringsmuligheder gennem EU's støtteprogrammer. CDEU (Central Denmark EU Office) har arbejdet på at udvikle tre forskellige produktblade, som beskriver nogle af EU's støttemuligheder for virksomheder. 

​Du kan læse mere om programmerne ved at klikke på nedenstående:

Eurostars

iFacilitator

SMV-instrumentet

Kontakt os på 9975 2600 eller rs@rserhverv.dk og hør mere om mulighederne for finansiering og støtte.

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her