Hvis du er Jobsøgende

Har du en uddannelse inden for handel, økonomi, marketing eller de tekniske fag, og søger du dit første – eller næste – job? Så skulle du måske rette blikket mod vest. Det er nemlig ikke uden grund, vi kalder Ringkøbing-Skjern for ”Danmarks største arbejdsplads”

I Ringkøbing-Skjern Kommune finder du nogle af landets mest innovative virksomheder inden for energi, turisme, produktionsindustri samt fødevare og landbrug. Deres ambitioner er ikke præget af vestjysk beskedenhed, og de har brug for kloge hoveder og dygtige hænder, der kan hjælpe dem med at omsætte visioner til udvikling og vækst. Så er I to der flytter sammen, er der også masser af jobmuligheder for din partner.

Men alting handler ikke om arbejde
I Ringkøbing-Skjern Kommune kan I bo lækkert – og billigt. Her får I markant mere plads og kvalitet for jeres penge end mange andre steder i landet. Som husejer kan du faktisk få op til 91% mere på budgetkontoen, end de der bosætter sig i storbyerne.

Plads til familie og fritid
Har du familie – eller drømmer du om at få en? Så byder området også på masser af daginstitutionspladser, skoler, foreningsliv og Danmarks måske flotteste rammer for mountainbike, vandring og windsurfing.

Kontakt os – eller læs meget mere på nedenstående links.

Susanne Trip Nielsen
Kontakt erhvervskonsulent Susanne Trip Nielsen på Mobil: 2118 4745 eller mail: stn@rserhverv.dk
Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her