Gratis rådgivning om grønne ressourcer kan give bedre bundlinje

GRO er et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kommune, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern. Vi tilbyder lokale virksomheder gratis vejledning om grøn omstilling i form af energioptimering, udnyttelse af ressourcer og veluddannede medarbejdere. Målet er at forbedre den enkelte virksomheds konkurrenceevne og vækstmuligheder med ressourceoptimering, nye grønne forretningsmodeller og bæredygtige arbejdsprocesser.

GRO udspringer af et ønske om at leve op til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere på www.verdensmaalene.dk

          

 

Hvad tilbyder GRO?

Som lokal virksomhed kan du hente masser af sparring, inspiration og konkret viden hos GRO. Vi tilbyder professionel og fagligt velfunderet vejledning på følgende områder:

Cirkulær økonomi
– hvor vi fokuserer på stabil råvareforsyning, affald som en ressource, forlænget brug, øget udnyttelsesgrad, produkter som service og støtte til grøn produktudvikling.

Energi
– hvor vi retter søgelyset mod optimal implementering af energibesparelser, hjælp og vejledning til energiplaner og energiledelse med gennemgang af processer, vejledninger og energiregistrering.

Uddannelse og opkvalificering
– hvor vi fokuserer på styrkede medarbejderkompetencer og kursustilbud indenfor forandringsledelse, projektplanlægning, LEAN, el og klima og andet til at understøtte den grønne dagsorden.

Løbende proces
– hvor vi etablerer procesforløb med eksterne aktører, udarbejder strategi og handleplan for bæredygtighed og cirkulær økonomi. Alt sammen med fokus på grønne og cirkulære forretningsmodeller.

Ressourceoptimering
– hvor vi ud fra en ”gør rest til ressource”-tankegang vil hjælpe og assistere de lokale virksomheder.

Bæredygtighed 
– Vi kan hjælpe med at implementere bæredygtighed i virksomheden. Fokus på at kombinere bæredygtighed og designtænkning til produktionsudvikling og nye forretningspotentialer.

 

GRO Rapport 2018  SCANENERGI Rapport  GRO Henvisning  Grønne forretningsmodeller

Hvis du har lyst til at høre mere om GRO - og hvad de kan gøre for din virksomhed
- så tøv ikke med at kontakte Erhvervskonsulent Lars K. Jørgensen på 9975 2605 eller lkj@rserhverv.dk

Se nedenstående cases, udtalelser fra virksomheder som har været med i GRO.

 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her