Inspirations aften med MALLING MJØD

Udgivet d. 18. 06 2018

Center for Fødevareudvikling og Kulinarisk Vestjylland, invitere til inspirationsaften, hvor vi får besøg af MALLING MJØD.

SÆT X I KALENDEREN TORSDAG D. 28. JUNI FRA KL. 19-21.00

Center for Fødevareudvikling og Kulinarisk Vestjylland, invitere til inspirationsaften, hvor vi får besøg af MALLING MJØD.

Mjød er i de seneste år blevet en utrolig populær drik. Salget i USA og England er steget med op til 40% indenfor de sidste par år. Men hvad skyldes denne popularitet? De to Mjød mænd Torben Mølgaard-Andersen og Michael Skjødt, vil på inspirerende vis fortælle om deres virksomhed Malling Mjød. Hvordan opstod ideen, hvorfor Mjød, hvad er deres største succes, hvilke udfordringer er de har stødt på undervejs, og hvad er deres fremtidsdrømme for virksomheden.

Malling Mjød producerer - som de eneste i Danmark – tørre Mjød. De er tro mod deres ”terroir”. Honningen er lavet af lokale biavlere. Urter og frugter udvælges vildt i det lokale område omkring byen Malling. En flaske Malling Mjød er mindst et år i gang. Uden kemikalier. Uden sulfitter. Mjød har en holdbarhed på mindst 30 år. Alt dette og meget mere for vi at vide torsdag d. 28/6. Der er både tid til at stille spørgsmål og smage på de gode sager.

Deltagelse koster Kr. 75,00 pr. person (Medlemmer af Kulinarisk Vestjylland gratis entre)

Tilmelding nødvendig, og kan ske til:
kis@rserhverv.dk eller til 23 30 60 59 senest d. 27/6

Vi byder på kaffe, te, vand og hjemmebagt kage. Butikken i Fødevarepark Skjern Enge er åben, og det vil også være muligt, at handle lokale specialiteter denne aften.

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her