Fodboldspiller på Career Campus

Udgivet d. 25. 04 2018

Mød en beboer på Career Campus, fodboldspiller Joshua. For ham er Career Campus en mulighed for at opbygge et netværk og skabe fællesskaber med andre i hverdagen.

Mød vores nye beboer på Career Campus, Joshua

Joshua Luther er 20 år og fodboldspiller. Han er opvokset i England, men flyttede i år til Danmark, da han fik mulighed for at spille fodbold i Ringkøbing IF. Han skulle derfor finde et sted at bo. I begyndelsen boede han på et hotel og siden i en lejlighed. Begge steder var dog dyre at bo i, og han følte sig meget alene.
- Jeg kender ikke nogen i byen. Jeg blev anbefalet at søge et værelse på Career Campus, fordi der her bor andre, som også er kommet til Ringkøbing-Skjern for at arbejde, fortæller Joshua Luther. For ham er Career Campus en mulighed for at opbygge et netværk og skabe fællesskaber med andre i hverdagen.
Joshua har nu boet på Career Campus i to måneder, og han er meget begejstret – både for menneskerne og faciliteterne. Viceværten er altid nem at komme i kontakt med, og hvis han har brug for hjælp eller skal have repareret noget, så bliver der hurtigt taget hånd om det. Det eneste han skal sørge for er hans mad.


- Det er en rigtig god oplevelse. Folk er venlige og indstillet på at lære nye at kende, og så er alt det praktiske i orden, når du flytter ind. Dit værelse er møbleret, du har eget toilet og bad, og fælleskøkkenet er fyldt med alt det køkkengrej, du har brug for. Du skal derfor ikke tænke på hverken toiletpapir eller vaskepulver. Det sørger Career Campus for. Det eneste jeg skal sørge for er min egen mad, fortæller han.
Som beboer får han adgang til motionscenter og svømmehal. Dette betyder meget for Joshua Luther, at han også kan være fysisk aktiv i sin fritid. Han mener endvidere, at Career Campus er et meget trygt sted at bo. Værelset på Career Campus har hjulpet Joshua Luther med at få en omgangskreds og gjort overgangen til et andet land nemmere.
Det er første gang Joshua Luther bor for sig selv, så han har også glæde af at have kyndige folk tæt på til at hjælpe med praktiske spørgsmål, så han kan fokusere på sit spil på banen.
Joshua Luther vil meget gerne anbefale andre at flytte ind Career Campus, og han tilføjer, at stedet ikke kun er for unge mennesker, da der bor mennesker i alle aldre og med forskellige fagligheder og kulturer.
- Vi kan alle tale sammen, og folk er meget respektfulde overfor hinanden, afslutter Joshua Luther. 

 

Ønsker du at høre mere om Career Campus, så kontakt Majda Overby, T: 9975 2611, E-mail: maj@rserhverv.dk

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her