En genvej til vigtig viden

Det er 11 år siden Tina Pedersen etablerede forretningen TP Kjoler med galla- og festkjoler med både en butik og en webshop. Sidste år fik hun et tilbud om at deltage på Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds e-handelsforløb, og det takkede hun ja til, selv om hun allerede havde del erfaring.

- Man kan altid lære noget. Det kræver tid og fokus at følge med i alle de muligheder, der er for markedsføring og synlighed på nettet. Jeg så ehandelsforløbet som en genvej til at få den viden, som jeg ikke altid selv har tid til at opsøge.

Ikke mindst de individuelle møder med underviseren Brian Brandt gav Tina god sparring. 
- Søgeordsoptimering er et af de emner, jeg altid synes, det har været svært at sætte sig ind i, men jeg fik et godt indblik i mulighederne, og hvordan jeg kan arbejde med det. Man kan faktisk gøre rigtig meget selv, hvis man har tiden til det. Det er en af de ting, jeg har betalt mig fra tidligere.

Derudover er Tina begyndt at arbejde mere med sin blog.
- Det var en anden ting jeg fik ud af forløbet – et bedre indblik i, hvordan de indlæg, jeg publicerer på min blog, er med til at placerer min virksomhed bedre i Googles søgemaskine.

TP Kjoler har i dag en stor fysisk butik, som vækster mere end webshoppen, som dog også er stigende.
- Alle, der kommer i butikken, har også besøgt min hjemmeside, så selv om det ikke primært er der, kjolerne bliver solgt, så har webshoppen en stor betydning, for den samlede omsætning.
TP Kjoler har i dag seks ansatte.
 

Få nyheder i din indbakke
Tilmelding til nyhedsbrev

Du kan læse mere om tilflytterjobordningen her